Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Izlasei zaudējums arī otrajā mačā pret igauņiem

Jānis Celmiņš

Izlasei zaudējums arī otrajā mačā pret igauņiem
Austris Štāls
Foto: Romualds Vambuts

Turpinot gatavoties Londonas olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra spēlēm, Latvijas vīriešu volejbola izlase šodien aizvadīja otro pārbaudes spēli pret Igaunijas valstsvienību un atkal piedzīvoja zaudējumu ar 2:3.

Jau ziņojām, ka vakar mūsu volejbolisti aizvadīja pirmo maču pret Igaunijas izlasi un cieta zaudējumu ar 2:3, lai gan cerības uz uzvaru bija pat ļoti labas.

Arī otrajā mačā starpa Latvijas un Igaunijas izlasēm uzvarētājs tika noteikts vien piecos setos un arī šoreiz panākumu svinēja igauņi. Pēc uzvarētiem diviem setiem (25:21 un 28:26), Latvijas izlase nākamajos trijos zaudēja (17:25, 19:25, 12:15), atzīstot ziemeļu kaimiņu pārākumu visā mačā ar 2:3.

Latvijas izlase arī šodien maču sāka ar Denisu Petrovu, Hermani Egleskalnu, Ansi Medeni, Jāni Šmēdiņu, Viktoru Koržeņeviču, Armandu Celitānu. Vienīgā izmaiņa – Austra Štāla vietā laukumā libero pozīcijā devās Ingars Ivanovs, jo Austris jau pēc vakardienas spēles atgriezās Rīgā, lai jau šodien varētu palīdzēt „Biolars” komandai „Schenker” līgas mačā ar „Daugavpils Universitāti”. Šodien treneri visai plaši variēja ar sastāvu, iespēju spēlēt dodot gandrīz visiem. Laukumā netika vien Artis Caics un Andrejs Zavorotnijs, portālu Sportacentrs.com informēja Latvijas izlases menedžeris Ainārs Dakša.

Latvijas vīriešu izlases pretinieki 2012. gada olimpisko spēļu priekškvalifikācijas turnīrā ir Beļģijas, Čehijas, Vācijas, Francijas un Grieķijas izlases. Komandas ir sadalītas divās apakšgrupās, kur izspēlēs apli katra ar katru. Katras apakšgrupas pēdējās komandas izstāsies no turpmākās cīņas. Abu apakšgrupu pirmās divas komandas izspēlēs pusfinālus, to uzvarētāji tieksies finālā, kur uzvarētājs iekļūst 2012. gada Olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā, kas 2012. gada maijā notiks Bulgārijā.

Latvijas izlases kandidāti:

Deniss Petrovs, Artis Caics (cēlāji), Austris Štāls, Ingars Ivanovs (libero), Hermans Egleskalns (diagonāles spēlētājs), Viktors Koržeņevičs, Armands Celitāns, Jānis Vāvers, Andrejs Zavorotnijs (pirmā tempa spēlētāji), Ansis Medenis, Jānis Šmēdiņš, Aivars Petruševics, Lauris Iecelnieks (otrā tempa spēlētāji).

  -1 [+] [-]

, 2011-11-19 14:33, pirms 13 gadiem
video būs?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-11-19 23:19, pirms 13 gadiem
Short video(but not very good):
Eesti võrkpallikoondis sai jagu Lätist | Sport...

     [+] [-]

, 2011-11-20 21:17, pirms 13 gadiem
meita rakstīja: Ko gan var gribēt no komandām.kuras spēlē šanker līgā?Sētas volejbols.
Tev ir labāks līmenis???