Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Hotuļevs pārceļas uz Itālijas A2 sēriju

Andrejs Siliņš

Hotuļevs pārceļas uz Itālijas A2 sēriju
Vladislavs Hotuļevs (ceturtais numurs)
Foto: RIA Novosti

Latvijas izlases volejbolists, kurš aizvadīto sezonu pavadīja Spānijas čempionātā "Unicaja Almeria" komandas rindās, nākamsezon spēlēs Itālijas A2 sērijas klubā "Nava Gioia del Colle".

Hotuļeva pārstāvētā "Unicaja Almeria" komanda maija sākumā Spānijas čempionāta finālsērijas trešajā spēlē ar 1:3 piekāpās "CAI Voleibol Teruel" volejbolistiem un, finālsērijā zaudējot ar 0:3, bija spiesta samierināties ar čempionāta sudraba godalgām. Tagad Spānijas vicečempions Hotuļevs pārcēlies uz Italijas otrās līgas vicečempionu komandu.

Hotuļevs četras sezonas pavadījis Francijā, bet aizvadīto sezonu nospēleja Spānijā. Latvijas volejbolists ir viens no trijiem pēdējiem papildinājumiem "Nava Gioia del Colle" komandai - vēl arī baltkrievs Sergejs Antanovičs un Daniels Tomaseti.

Aizvadītajā sezonā "Nava Gioia del Colle" ar 18 uzvarām un desmit zaudējumiem regulāro sezonu pabeidza piektajā pozīcijā 15 komandu konkurencē, bet izslēgšanas mačus aizvadīja teicami. Ceturtdaļfinālā un pusfinālā izdevās uzveikt pretiniekus sērijā ar 2:1, bet finālsērijā ar 1:2 nācās atzīt "Andreoli Latina" pārākumu.

Izmantotie resursi:
lagazzettadelmezzogiorno.it
legavolley.it

  -4 [+] [-]

, 2009-07-19 13:19, pirms 15 gadiem
nē nu super

  -3 [+] [-]

, 2009-07-19 13:32, pirms 15 gadiem
DIezgan apkaunojoshi, vareeja V-pilii palikt

  +3 [+] [-]

, 2009-07-19 13:54, pirms 15 gadiem
Superhuman rakstīja: DIezgan apkaunojoshi, vareeja V-pilii palikt
Neesi drusku sporta veidus sajaucis,tas ir Volejbols