Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Čempionu līgā uzvaras Pēdas un Celitāna klubiem, latvieši spēlē epizodiski

Jānis Celmiņš

Čempionu līgā uzvaras Pēdas un Celitāna klubiem, latvieši spēlē epizodiski
Jānis Pēda
Foto: www.piemontevolley.it

Pirmās spēles "Indesit" Čempionu volejbola līgā aizvadījuši Latvijas volejbolistu pārstāvētie klubi. Pie uzvarām apakšgrupu atklāšanas spēlēs tika Armanda Celitāna Beļģijas "Knack Randstad" un Jāņa Pēdas "Bre Banca Lannutti Cuneo", bet ar zaudējumu nācās samierināties Valteram Rammam un Sofijas "CSKA".

Jāņa Pēdas pārstāvētā "Bre Banca Lannutti Cuneo" komanda trešdien viesos B grupas spēlē tikās ar Spānijas klubu "CAI Teruel" un visai negaidīti aizspēlējās līdz piektajam setam. Tajā gan Itālijas čempioni prata uzvarēt – 3:2. Jānis laukumā devās uz maiņu mača trešajā setā un spēlēja arī ceturtajā setā, gūstot vienu punktu. Uzbrukumos gan latvietis tika virzīts ļoti reti.

Armanda Celitāna "Knack Randstad" vienībai F grupas pirmajā spēlē pretī stājās Insbrukas "Hypo Tirol" vienība. Arī šajā spēlē tika spēlēti pieci seti un arī šajā mačā uzvaru svinēja latvieša pārstāvētā komanda – 3:2. Armands spēli sāka komandas pamatsastāvā, bet otrajā spēles setā tika nomainīts. Viņa kontā divi punkti.

Ar zaudējumu A grupas spēlē nācās samierināties Valteram Rammam un viņa pārstāvētajai Sofijas "CSKA" vienībai, kas viesos atzina Vācijas kluba "Generali UNTERHACHING" pārākumu – 0:3. Valters epizodiski spēlēja mača otrajā un trešajā setā un punktus neguva.

Ar uzvaru CEV kausa izcīņu sākusi Jāņa Šmēdiņa un Viktora Koržeņeviča pārstāvētā Berlīnes "SCC" komanda, kas pirmās kārtas pirmajā spēlē savā laukumā ar 3:0 pieveica Rumānijas "Tomis CONSTANTA" vienību. Atbildes mačs jau pēc nedēļas.

Izmantotie resursi:
CEV Home

     [+] [-]

, 2010-11-18 02:04, pirms 14 gadiem
shitos zveerus saliek kopaa un sanaak LABA izlase