Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Leitis: "Ar Tartu klubu līgumu neesmu parakstījis"

Jānis Celmiņš

Leitis: "Ar Tartu klubu līgumu neesmu parakstījis"
Agris Leitis
Foto: www.finnvolley.com

"Interese no Tartu kluba puses ir, taču līgums nav parakstīts. Man ir piedāvājumi arī no Eiropas klubiem, pagaidām nesteigšos ar līguma parakstīšanu," portālam eSports.lv Latvijas izlases volejbolists Agris Leitis noliedza dažos Latvijas medijos izplatīto informāciju par parakstīto līgumu ar "Tartu Pere leib".

Dažos Latvijas medijos parādījusies informācija, ka Latvijas izlases volejbolists Agris Leitis nākamsezon spēlēs Igaunijas klubā "Tartu Pere leib", kas gan ir maldinoša informācija.

Portālam eSports.lv Agris Leitis pastāstīja, ka līgums nebūt vēl nav parakstīts. "Interese no Tartu kluba puses ir, taču līgums nav parakstīts. Sarunas notiek, taču jārunā par naudas lietām. Man ir piedāvājumi arī no Eiropas klubiem, pagaidām nesteigšos ar līguma parakstīšanu. Preses pārstāvji lietas laikam pārzina labāk par mani pašu," teica Leitis.

Pagājušajā sezonā Leitis spēlēja "Selver" klubā, kur kļuva par Igaunijas un "Schenker" līgas čempionu.

  +1 [+] [-]

, 2009-06-18 11:36, pirms 15 gadiem
Malacis! Vit šitas vecis man patīk nelecās un kapā arī labi.

  +1 [+] [-]

, 2009-06-18 14:55, pirms 15 gadiem
Uz Elvi

     [+] [-]

, 2009-07-17 19:07, pirms 15 gadiem
Agris ir profesionālis vārda tiešajā nozīmē un ,protams, patīkams saruna biedrs. Lai veicas Agri, turpmākajā sportista karjerā!