Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Latvijas izlases volejbolists Šmits palīdz Rumānijas klubam tikt CEV kausa 1/8 finālā

Agris Suveizda

Latvijas izlases volejbolists Šmits palīdz Rumānijas klubam tikt CEV kausa 1/8 finālā
Kristaps Šmits (#9) ar komandas biedriem. Foto: CEV

LETA. Latvijas volejbola izlases spēlētājs Kristaps Šmits trešdien Eiropas Volejbola konfederācijas (CEV) kausa otrās kārtas jeb 1/16 fināla otrajā mačā izcēlās ar trīs punktiem, viņa pārstāvētajam Rumānijas klubam Galacas "Arcada" svinot uzvaru viesos un iekļūstot nākamajā kārtā.

"Arcada" ar rezultātu 3-0 (25:19, 25:18, 25:22) viesos pārspēja citu Bulgārijas komandu Burgasas "Neftohimik", kuru pirmajā mača savā laukumā uzvarēja ar 3-1 (25:16, 24:26, 25:17, 25:21).

Turnīra astotdaļfinālā "Arcada" tiksies ar Somijas klubu Kuopio "Savo Volley", kas iepriekšējā kārtā uzvarēja Serbijas vienību Belgradas "Crvena Zvezda" (2-3 viesos un 3-1 mājās).

Jau ziņots, ka "Arcada" Čempionu līgas kvalifikācijas otrajā kārtā pēc 3-0 uzvaras viesos savā laukumā zaudēja ar 1-3 un tā saucamajā zelta setā piekāpās Pazardžikas "Hebar" no Bulgārijas. Pēc zaudējuma Rumānijas klubs Eiropas kausu sezonu turpina CEV kausā. CEV Kausa izcīņa ir otras nozīmīgākās Eiropas klubu sacensības.

Izmantotie resursi:
LETA