Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Deveikus: ''Sniegums vēl nav optimāls''

Krišs Upenieks

Deveikus: ''Sniegums vēl nav optimāls''
Jurijs Deveikus (centrā)
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šodien uzvaru "Schenker" volejbola līgas ietvaros izcīnīja VK "Biolars / Olaine / Jelgava" volejbolisti, kuri Zemgales Olimpiskajā centrā ar 3:1 pieveica "RGU-Yantar" komandu. Pēc šīs uzvaras komandas treneris Jurijs Deveikus sacīja, ka komanda vēl nerāda optimālo sniegumu.

Sportacentrs.com jau ziņoja, ka veiksmīgi ''Schenker'' volejbola līgas turnīru iesākuši arī VK "Biolars / Olaine / Jelgava" volejbolisti, kas Zemgales Olimpiskajā centrā ar 3:1 pieveica "RGU-Yantar" komandu. Pēc spēles komandas galvenais treneris Jurijs Deveikus un Andrejs Jamrovskis portālam jelgavasvestnesis.lv sniedza komentārus par aizvadīto maču.

''Biolars/Olaine/Jelgava'' galvenais treneris Jurijs Deveikus: ''Šī bija mūsu komandai pirmā spēle, tādēļ mūsu sniegums vēl nav optimāls. Pēc uzvarētā pirmā seta komandas spēlētāji nedaudz atslābinājās – zaudēja koncentrāciju, ko volejbolā nevar atļauties darīt, jo pēc šādām situācijām ir ļoti grūti saņemties. Lielākās problēmas šodien sagādāja servju uzņemšana un pati servēšana. Ar uzbrukumu problēmas mums nav.''

Komandas spēlētājs un menedžeris Andrejs Jamrovskis: ''Mums vēl ir jāuzlabo komandas saspēle. Otrajā setā nedaudz pazaudējām koncentrēšanos un par to samaksājām. Spēles turpinājumā jau kontrolējām gaitu un pelnīti uzvarējām''.

Izmantotie resursi:
Ziņas | Jelgavas Vēstnesis - portāls katram...

     [+] [-]

, 2010-10-18 13:30, pirms 14 gadiem
man jau gan liekas, ka spēle notika Ozolniekos!!!!!!