Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Schenker" līgas ceturtdaļfinālā visas četras Latvijas pārstāves

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Schenker" līgas ceturtdaļfinālā visas četras Latvijas pārstāves
Raimonds Vilde un "Lāse-R / Rīga" volejbolisti
Foto: dinamoyantar.ru

Noslēgumam tuvojas „Schenker” volejbola līgas regulārās sezonas turnīrs. Latvijas komandām šodien uzvaras izcīnīja „Lāse-R/Rīga” un „Biolars/Olaine” komandām, kas uz pozitīvas nots pabeigušas regulāro turnīru, bet izslēgšanas spēlēs iekļuvušas visas četras mūsu vienības.

Dienas sīvākais mačs notika Daugavpilī, kur „DU” uzņēma „Biolars/Olaine” komandu. Šajā cīņā uzvarētāja noskaidrošanai bija nepieciešami pieci seti. Viesi pirmajos divos uzvarēja ar 25:23 un 26:24, bet daugavpilieši revanšējās ar 25:21 un 25:20. Izšķirošjā piektajā setā „Biolars/Olaine” tomēr prata apliecināt favorītes statusu. Uzvarētāju sastāvā 23 punkti Andrejam Jamrovskim, bet „DU” rindās 21 punkts Edgaram Točam. „DU” ar izcīnīto punktiņu pietika, lai iekļūtu „play off” turnīrā.

Visnotaļ viegla uzvara šodien „Lāsei”, kas ar 3:0 (25:21, 25:14, 26:24) viesos pieveica „TTU” komandu, bet zaudējums Igaunijā „Ozīšiem”, kas prata uzvarēt tikai vienu setu pret Voru komandu – 25:22, 23:25, 19:25, 14:25.

Regulārās sezonas turnīrs tiks noslēgts rīt, kad notiks vēl divi mači. Vienā no tiem plkst.18:00 pie „Parnu” viesosies „Poliurs/Ozolnieki”. Tad arī tiks noskaidrots galīgais vietu sadalījums, pēc kura kļūs zināmi ceturtdaļfinālu pāri. Jau tagad skaidrs, ka cīņu izslēgšanas mačos turpinās visas četras Latvijas komandas.

Turnīra tabula: Põhiturniiri tabel

     [+] [-]

, 2011-02-26 22:33, pirms 14 gadiem
Ha, nav tik skaidra viena lieta = LVF mājas lapā ar ir turnīra tabula - kāpēc tad jāliek atsauce uz Igaunijas saiti????? Varbūt tāpēc, ka ir sporta centrs. COM????????????????
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja