Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

papildināts "Schenker" līga: "Ozīši" paklūp Tallinā, "Biolars" izglābjas Kaļiņingradā

Jānis Celmiņš

"Schenker" līga: "Ozīši" paklūp Tallinā, "Biolars" izglābjas Kaļiņingradā
"Poliurs / Ozolnieki" komandas volejbolistu sejās prieka šodien pamaz...
Foto: Renārs Buivids

„Schenker” volejbola līgā šovakar tika aizvadītas trīs spēles. Divās no tām piedalījās arī Latvijas klubi. „Poliurs / Ozolnieki” zaudēja trīs svarīgus punktus mačā pret „TTU” (1:3), bet „Biolars” volejbolisti izspruka no neveiksmes Kaļiņingradā pret vietējo „RGU Yantar” vienību – 3:2.

„Ozīši” paklūp pret „TTU”

Mačā Tallinā šodien tikās „Poliurs / Ozolnieki” un „TTU” komandas, kuras turpina cīņu par augstākām vietām pirms līgas izslēgšanas spēlēm. „Ozīši” maču pret Tallinas otro spēcīgāko komandu iesāka neveiksmīgi, piekāpjoties divos pirmajos spēles setos (23:25 un 14:25) un nonāca zaudētāj lomā – 0:2. Lai gan trešā seta galotnē Ozolnieku komanda svaru kausus prata nosvērt sev par labu (35:23), ceturtais izrādījās arī pēdējais šīs spēles sets. Uzvaru tajā svinēja mājinieki (25:12), visā spēlē tiekot pie uzvara ar 3:1 un izcīnīja trīs svarīgus punktus.

Neveiksmīgu maču šodien aizvadīja „ozīšu” uzbrukuma līderis Valērijs Lomakins, kura kontā šovakar vien trīs punkti un lietderības koeficients -12! Rezultatīvākais viesu rindās bija Aivis Āboliņš, kura kontā 18 punkti. Krietni smagāk Aivim klājās servju uzņemšanā, kur procents ļoti pieticīgs. 14 un 10 punkti attiecīgi Raimondam Vilmanim un Aivaram Siļutinam.

”Biolars” izsprūk no neveiksmes Kaļiņingradā

Grūti gāja otrai Zemgales puses komandai – „Biolars”, kura tikai piecos setos tika galā ar līgas pastarīti „RGU Yantar”. Pirmo divu setu galotnēs Jelgavas komanda cieta sāpīgas neveiksmes setu galotnēs (abos ar rezultātu 24:26), taču prata saņemties, atspēlējās un uzvarēja – 3:2. Noslēdzošo trīs spēles setu rezultāti - 25:16, 25:14, 15:12.

Rezultatīvākais „Biolars” rindās bija Andrejs Jamrovskis, kura kontā 26 punkti. 17 un 12 punkti attiecīgi Egara Baika un Rolanda Ozoliņa rēķinā.

„Parnu” turpina uzvaru gājienu

Jau sesto uzvaru pēc kārtas šodien izcīnīja Austra Štāla un Agra Leiša pārstāvētā „Parnu” komanda, kura savā laukumā apspēlēja „Valio Voru” klubu 3:0 (25:18, 25:15, 25:22). Leitis vadīja „Parnu” komandas saspēli un guva vienu punktu, bet Štāls cementēja komandas servju uzņemšanu un aizsardzību.

Pēc šī panākuma „Parnu” vēl vairāk nostabilizējušies turnīra tabulas otrajā vietā, par četriem punktiem atpaliekot no „Selver” kluba – 42 pret 38, Tallinas klubam gan vēl viena spēle rezervē. Trešo vietu ieņem „Poliurs / Ozolnieki” komanda, kurai bīstami tuvu pietuvojušies „Tartu Pere leib” volejbolisti (abām komandām pa 29 punktiem), „ozīšiem” gan spēle rezervē. Par punktu mazāk (28) ir „Lāse-R / Rīga” komandai, kura šobrīd ieņem piekto vietu, septītajā pozīcijā atrodas „Biolars” volejbolisti, kuriem attiecībā pret rīdziniekiem viena spēle rezervē. Cīņu par „play-off” turpina „Daugavpils Universitātes” vienība.

Rīt spēlēs „Lāse” un „ozīši”, pretiniekos igauņu top komandas

Rīt divas spēles ar Latvijas klubu piedalīšanos. „Poliurs / Ozolnieki” turpinās tūri pa Tallinu, tiekoties ar „Selver” klubu, bet „Lāse-R / Rīga” viesosies Tartu, kur tiksies ar „Tartu Pere leib” un Lauri Iecelnieku, kurš abu komandu pirmo cīņu vēl noraudzījās no tribīnēm, bet pāris dienas vēlāk pievienojās Tartu klubam. Toreiz SN „Daugava” uzvaru svinēja rīdzinieki, kuri šobrīd nerāda savu labāko spēli. Vai izdosies saņemties un atkārtot panākumu? Abu maču sākums pulksten 16.00.

     [+] [-]

, 2011-02-12 22:15, pirms 14 gadiem
Njā iegāju livescore un par rezultātu biju pārsteigts!
Ā un autor izlabo- Egara Baika