Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Leitis: "Palikusi škrobe par "Schenker" līgu"

Jānis Celmiņš

Leitis: "Palikusi škrobe par "Schenker" līgu"
Agris Leitis
Foto: Jānis Slišāns

"Joprojām ir palikusi škrobe par Schenker līgu, tāpēc tagad palicis tikai Latvijas čempionāts," pēc iekļūšanas Latvijas volejbola čempionāta finālā atzīst "Biolars/Jelgava" cēlājs Agris Leitis, paužot komandas nopietnos nodomus turnīra finālā.

Jau vēstīts, ka Jelgavas komanda šovakar savā laukumā trešo reizi prata apspēlēt DU volejbolistus, sērijā triumfējot ar 3-0, lai gan visas trīs sērijas spēles aizritēja spraigās piecu setu cīņās.

"Daugavpils spēlēja līdz galam, beigas bija grūtas. Iznākums, protams, labs. Komanda šodien spēlēja visur - ne tikai uzbrukumā, bija laba aizsardzība, arī serves uzņemšana. Par finālu vēl nedomājam, galvenais ir tas, kā mēs spēlējam. Kas būs finālā, to redzēsim. Skaidrs, ka tagad būs viena brīva diena, bet tad līdz pat fināliem aktīvi trenēsimies," tā pēc spēles "Biolars/Jelgava" galvenais treneris Jurijs Deveikus.

Jelgavas komandas cēlājs Agris Leitis pēc spēles atzina, ka komanda nedrīkst spēlēt tikai uz meistarību: "Nekādi nevaram pabeigt trešo setu. Ar savu meistarību mēs nevaram uzvarēt bez emocijām. Paši pazaudējam emocijas, viņiem aiziet spēle. Pašu kļūdas pievīla, ko viņi izmantoja. Pirmos divus setus uzvarējām, kad izvilkām aizsardzībā smagas bumbas, bet nākamajos divos tik daudz nepavilkām. Piektajā setā atkal sakārtojām bloku. Joprojām ir palikusi škrobe par Schenker līgu, tāpēc tagad palicis tikai Latvijas čempionāts. Nāciet skatītāji atbalstiet, lūdzu," teica Leitis, piebilstot, ka "ja komanda ir stipra finālā tai ir pa spēkam pieveikt gan Rīgu, gan Ozolniekus".

Runājot par to, ko gaida komanda, Agris sacīja, ka teorētiski otrajā duelī favorīte ir "Lāse-R", bet Ozolniekiem ir pieredzējuši spēlētāji, kas uz emocijām arī var labi nospēlēt. Tāpat Leitis atzina, ka pie labas spēles finālā uzvarēt vajadzētu abus pretiniekus.

Pretiniekus finālā jelgavnieki uzzinās jau nākamajā nedēļas nogalē, kad noslēgsies pusfināla sērija starp "Lāses" un "Poliurs/Ozolnieki" komandām.

Izmantotie resursi:
Ziņas | Jelgavas Vēstnesis - portāls katram...