Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Nedēļu pirms došanās uz Eiropas U-20 čempionātu nav vajadzīgā finansējuma

Agris Suveizda

Nedēļu pirms došanās uz Eiropas U-20 čempionātu nav vajadzīgā finansējuma
Arnis Tunte

LETA. Nedēļu pirms došanās uz Eiropas junioru čempionātu Latvijas U-20 vīriešu volejbola izlasei nav vajadzīgā finansējuma, vēsta Latvijas Televīzija (LTV).

Eiropas U-20 volejbola čempionāts sāksies 26.augustā, bet Latvijas valstsvienībai uz to vajadzētu doties 23. augustā. Tiesa, Latvijas Volejbola federācijai (LVF) joprojām no valsts neesot piešķirti aptuveni 80 tūkstoši eiro.

"Uz kaut kādu kontaktu iziet izdodas ļoti reti. Pēdējā laikā, ja nemaldos, pusotru nedēļu uz telefonu neatbild neviens. Savukārt tie, kas komunicē ar mums, saka, ka viss ir birojā," sarunā ar LTV teica LVF ģenerālsekretārs Arnis Tunte.

Izglītības un zinātnes ministres Čakšas biroja vadītāja Kristiāna Strenga šādus LVF apgalvojumus sauc par klaji nepatiesiem. Viņa personīgi komunicējot ar Tunti un iesaistoties jautājumu risināšanā. Ministrija solījusies skaidrību viest nākamās nedēļas sākumā.

Kā sola Tunte, U-20 izlase uz Eiropas čempionātu dosies, pat ja valsts līdzekļus nepiešķirs. Tādā gadījumā gan LVF oktobrī būs spiesta pieteikt maksātnespēju.

Eiropas čempionāta finālturnīrs Grieķijā un Serbijā notiks no 26. augusta līdz 7. septembrim. Latvijas U-20 izlase grupā Serbijas pilsētā Vrņačka Baņā spēlēs ar Austrijas, Somijas, Francijas, Polijas, Serbijas, Turcijas un Ukrainas vienaudžiem, komandām izspēlējot riņķa turnīru un divām labākajām iekļūstot pusfinālā.

Izmantotie resursi:
https://www.lsm.lv/raksts/sports/vo...

     [+] [-]

, 2024-08-16 22:42, pirms 4 nedēļām
Iznīcināšanas politika - režīms pāriet pie darbiem.

  -2 [+] [-]

, 2024-08-16 23:26, pirms 4 nedēļām
Nav jau politiski angažētais sporta veids, kur sabrauca desmitiem tūkstošu fanu no Kamerūnas, Brazīlijas, Gruzijas, Melnkalnes utt. Un valdība regulāri piešķir ntos miljonu eiro! Volejbols ir pārāk heteroseksuāls un rasistisks sporta veids. Cik melnādainie bija ASV Olimpiskajā volejbola izlasē. Apaļa 0. Fakts paliek fakts. Tāpēc nauda nav jādod.

  +1 [+] [-]

, 2024-08-17 00:07, pirms 4 nedēļām
Damokla_zobens_23 rakstīja: Iznīcināšanas politika - režīms pāriet pie darbiem.
Kāda tur politika? Vienkārši birokrātiska neizdarība.

     [+] [-]

, 2024-08-17 00:53, pirms 4 nedēļām
Tā ir, kad nevar atļauties olimpisko kvalifikāciju organizēt un vai vispār vajadzēja? Tai izdīc finansējumu un tagad arods rokā. Prioritātes jāsaliek, tad nebūtu jābiedē ar bankrotu.

     [+] [-]

, 2024-08-17 08:04, pirms 4 nedēļām
Artudito rakstīja: Tā ir, kad nevar atļauties olimpisko kvalifikāciju organizēt un vai vispār vajadzēja? Tai izdīc finansējumu un tagad arods rokā. Prioritātes jāsaliek, tad nebūtu jābiedē ar bankrotu.
Sen jau salika! Tagad Samoilovs īsteno!!! Viss futbolam!

  +2 [+] [-]

, 2024-08-17 08:06, pirms 4 nedēļām
Kaut kas te nav kārtībā. volejbols no valsts tiek finansēts ļoooti dāsni.
Nav normāli, ka atkal čīkst (čīkstēja jau pavasarī, kad valsts nedeva naudu beacha turnīram). secinu, ka sporta veids dzīvo pāri saviem līdzekļiem. Nekā citādāk es to tulkot nevaru.

  +1 [+] [-]

, 2024-08-17 08:48, pirms 4 nedēļām
prima rakstīja: Kaut kas te nav kārtībā. volejbols no valsts tiek finansēts ļoooti dāsni.
Nav normāli, ka atkal čīkst (čīkstēja jau pavasarī, kad valsts nedeva naudu beacha turnīram). secinu, ka sporta veids dzīvo pāri saviem līdzekļiem. Nekā citādāk es to tulkot nevaru.
cik volejbols ir saņēmis finansējumu šogad un cik pagājušo gadu?

     [+] [-]

, 2024-08-18 14:23, pirms 4 nedēļām
Mūsu sporta sistēma kā tāda ir pilnīgs mironis. 80k dēļ visā pasaulē vienas no populārākajiem sporta veida federācijām būs jāsniedz maksātnespēja? Ar you for real ?! Šajā gadījumā pat nav nozīmes kas,kam un kad telefonu nav pacēlis, bet federācijā būtu jābūt tādai naudai kāzus gadījumiem. Vismaz tik daudz tak viņi paši var piesaistīt ? Vai arī 100% viss valstij jāmaksā ? Pilnīgs bezpriģels

     [+] [-]

, 2024-08-20 13:18, pirms 4 nedēļām
NorchaN rakstīja: cik volejbols ir saņēmis finansējumu šogad un cik pagājušo gadu?
2023. gadā - 81615,00, 2024. gadā - 328854,00. Budžeta pieaugums fantastisks, bet jautājums ir tāds, vai apsolītā nauda saņemta? Pieļauju, ka nē, tāpēc arī ir tāds cepiens. Piešķirtās summa redzama lsfp un izglītības ministrijas mājaslapās