Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Lūšu" potenciālie pretinieki ČL pirmajā kārtā - Šveices un Serbijas čempioni

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

"Lūšu" potenciālie pretinieki ČL pirmajā kārtā - Šveices un Serbijas čempioni
Foto: Jēkabpils "Lūši".

LETA. Latvijas volejbola klubs Jēkabpils "Lūši" Čempionu līgas sacensībās veiksmīga starta kvalifikācijas turnīrā gadījumā pirmajā kārtā tiksies ar Šveices vai Serbijas čempioniem, otrdien Luksemburgā lēma izloze.

"Lūši" kvalifikācijas kārtā no 10. līdz 12.septembrim tiksies ar Nikosijas APOEL no Kipras un Ukrainas čempioni Dnipro "Prometey".

Par sacensību vietu vēl tiks lemts, taču "Lūši" ir pieteikušies sacensību rīkošanai Jēkabpilī.

Komandas sabraukumā aizvadīs grupas turnīru, divām komandām tiekot Čempionu līgas pirmajā kārtā.

Otrās vietas ieguvēja kvalifikācijas turnīrā tiksies ar Šveices klubu "Schonenwerd", bet turnīra uzvarētāja - ar Belgradas "Crvena Zvezda".

Jēkabpilieši CEV Izaicinājuma kausam pieteicās jau 2020./2021.gada sezonā, taču Covid-19 pandēmijas dēļ nevienu maču tā arī neaizvadīja.

Baltijas līgas čempione Tallinas "Selver"/"TalTech" pirmajā Čempionu līgas kārtā tiksies ar Nīderlandes klubu Dutinhemas "Orion Stars", pirmo spēli aizvadot savā laukumā.

Savukārt "Rīgas Stradiņa universitātes"/"Murjāņu sporta ģimnāzijas" (RSU/MSĢ) sieviešu komanda CEV Izaicinājuma kausa 1/32 finālā tiksies ar Grieķijas klubu Atēnu AEK. Uzvarētāja nākamajā kārtā tiksies ar Lisabonas "Benfica" volejbolistēm.

Pēdējoreiz kādā no Eiropas kausu izcīņām 2022./2023.gada sezonā startēja RVS/LU komanda, pārvarot kvalifikācijas kārtu un tiekot līdz sešpadsmitdaļfinālam.

Izmantotie resursi:
LETA