Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Štāls noslēdz volejbolista karjeru un kļūst par "Selver" treneri

Štāls noslēdz volejbolista karjeru un kļūst par "Selver" treneri
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Vienošanos par Tallinas "Selver" trenēšanu panācis Austris Štāls. Viņš aizstās līdzšinējo komandas galveno treneri Raineru Vasiļjevu, kļūstot par vienības galveno treneri.

Austris Štāls, kurš iepriekšējo sezonu volejbolā aizvadīja Baltijas līgā Biolars/Jelgava kluba sastāvā un tikko Saulkrastu kokteilī kopā ar Viktoru Koržeņeviču spēlēja pludmales volejbolu, vienojies ar Tallinas Selver par kluba trenēšanu nākamajā sezonā.

“Agrāk vai vēlāk tam bija jānotiek,” par sportista karjeras beigām saka Štāls. “Bija piedāvājums, un tāds, iespējams, ir tikai reizi mūžā. Man vēl bija spēkā līgums ar Biolars/Jelgava klubu, taču mēs ar klubu vienojāmies par tā izbeigšanu.”

Austri savā vietā uzaicinājis nu jau bijušais Igaunijas čempionu galvenais treneris Rainers Vasiļjevs, kurš nākamo sezonu trenēs Šveices čempionāta bronzas laureātus Volley Schoenenwerd.

“Līgums vēl nav parakstīts, bet mutiska vienošanās ir panākta, un kluba prezidents pats atbrauks uz Rīgu, kur parakstīsim vienošanos. Pagaidām esam vienojušies par viena gada sadarbību.

Selver sastāvs jaunajai sezonai jau ir zināms. Komanda ir komplektēta no jaunajiem spēlētājiem, un ārzemnieki pagaidām nav paredzēti. Uzdevumu sezonai pagaidām nav. Iespējams, ka tādi parādīsies sezonas gaitā.”

Izmantotie resursi:
volejbols.lv

     [+] [-]

, 2017-07-16 23:20, pirms 7 gadiem
tas nozīmē,ka viņš vairs netrenēs LV potenciāli labākos pludmales volejbolistus?

  +1 [+] [-]

, 2017-07-17 07:12, pirms 7 gadiem
Bija ļoti labs volejbolists, visas iespējas kļūt par ļoti labu treneri.lai izdodas!

  +1 [+] [-]

, 2017-07-17 10:11, pirms 7 gadiem
Ļoti ilga spēlētāja karjera čalim sanākusi. Atceros no laikiem, kad, šķiet, junioros spēlēja bīču kopā ar brāli Ringoldu. Lai izdodas trenera karjera!