Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Pēdas un Celitāna pārstāvētajiem klubiem zaudējumi Čempionu līgas spēlēs

Jānis Celmiņš

Pēdas un Celitāna pārstāvētajiem klubiem zaudējumi Čempionu līgas spēlēs
Jānis Pēda
Foto: www.piemontevolley.it

Zaudējumus Indesit Čempionu līgas spēlēs piedzīvojuši Latvijas volejbolistu Jāņa Pēdas un Armanda Celitāna pārstāvētie klubi.

Jāņa Pēdas pārstāvētā "BreBanca Lannutti" komanda vakar B apakšgrupas spēlē viesos piekāpās "Noliko Maaseik" vienībai – 1:3. Pēda kā ierasts devās laukumā uz maiņu spēles pirmajā un trešajā setā, gūstot divus punktus. Pēc šī zaudējuma Kuneo klubs noslīdējis uz otro vietu B grupas turnīra tabulā – trīs uzvaras četrās spēlēs un astoņi punkti. "Noliko Maaseik" pēc panākuma izvirzījusies tabulas vadībā.

Armanda Celitāna Roselāres "Knack Randstad" vienība viesos atzina Atēnu "Panathinaikos" pārākumu ar 0:3. Spēles statistika pagaidām nav pieejama. "Knach Randstad" šobrīd F apakšgrupas turnīra tabulā ieņem trešo pozīciju.

Jau šovakar kārtējo līgas spēli aizvadīs Valters Ramma un Sofijas "CSKA" vienība, kurai viesos jātiekas ar Kazaņas "Zenit" komandu.

CEV kausa izcīņas astotdaļfinālu atbildes spēles šovakar aizvadīs Gundara Celitāna pārstāvētā "Ziraat Bankasi" vienība, kā arī Jāņa Šmēdiņa un Viktora Koržeņeviča Berlīnes "SCC" komanda. "GM Capital Challenge Cup" 1/16 fināla atbildes spēle šovakar arī Denisam Petrovam un Tallinas "Selver".

Izmantotie resursi:
CEV Home