Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Volejbolisti samēro spēkus kartinga trasē, ātrākais – Iecelnieks

Jānis Celmiņš

Volejbolisti samēro spēkus kartinga trasē, ātrākais – Iecelnieks
Lauris Iecelnieks
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Latvijas vīriešu volejbola izlases kandidāti un tās vadība šodien, izmantojot brīvdienu, devās uz Sporta kompleksu "333", lai jautrā un brīvā atmosfērā izbaudītu ātruma prieku kartinga trasē. Visātrāk ar kartingu un trases līkločiem skaidrībā tika Lauris Iecelnieks, izcīnot uzvaru nelielajā mikro mačā.

Turpinot aizvadītajā pavasarī iesākto tradīciju, arī šosezon Latvijas izlases kandidāti atrada laiku, lai sēstos pie kartingu stūres un pārbaudītu spēkus trasē. Vispirms volejbolisti sēdās kartingos, lai iepazītos ar Sporta kompleksa "333" trases līkločiem, kam sekoja kvalifikācija, kurā noskaidrojās tie desmit vīri, kuri stāsies uz starta finālsacensībās.

Jau pēc kvalifikācijas iezīmējās daži favorīti – Ingars Ivanovs, Toms Šmēdiņš, Lauris Iecelnieks, izlases galvenā trenera asistents Uģis Krastiņš, menedžeris Ainārs Dakša un vēl daži. Kvalifikācijas bilancē arī viena plīsusi riepa, taču kopumā ar pasākumu visi bija apmierināti. Jokus ierasti aktīvi plēsa Viktors Koržeņevičs un Ansis Medenis, taču neatpalika arī citi…

Finālsacensībās vislabāk veicās Laurim Iecelniekam, kurš par mata tiesu finišā apsteidza Tomu Šmēdiņu. Aiz abiem iepriekš nosauktajiem finišēja izlases menedžeris Ainārs Dakša. Patīkami, ka izlasē šosezon valda pozitīva atmosfēra, kuru šodien bija lemts izbaudīt arī šo rindu autoram. Jācer, ka "Arēnā Rīga" no 21. – 23. maijam valdīs līdzīga atmosfēra un Latvijas izlase spēs parādīt nopietnu pretestību tādām Eiropas līmeņa komandām kā Somija un Grieķija.

"Izlasē daudz kas ir pamainījies. Šovasar spēlē visi tie, kuri to vēlas un kolektīvā valda pozitīvisms un forša atmosfēra," sarunā ar portālu Sportacentrs.com atklāja viens no potenciālajiem izlases līderiem Ansis Medenis, kurš pēc ilgāka laika ir atgriezies izlases sastāvā un kā atzīst izlases treneri, tad šobrīd tas ir pavisam cits Ansis.