Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Labucks: "Lielāko smagumu uz saviem pleciem iznesa Vanags"

Jānis Celmiņš

Labucks: "Lielāko smagumu uz saviem pleciem iznesa Vanags"
Jānis Labucks, SK ELVI / Kuldīga galvenais treneris
Foto: www.skelvi.lv

Jau ziņojām, ka SK "ELVI / Kuldīga" volejbolisti sestdien izbraukumā savā "GM Capital Challenge Cup" debijas spēlē negaidīti pārliecinoši (3:0) apspēlēja Tallinas "Selver" volejbolistus. Piedāvājam Kuldīgas kluba galvenā trenera Jāņa Labucka komentāru pēc šīs spēles.

Pateicoties šai uzvarai kuldīdznieki spēruši platu soli pretī iekļūšanai otrajā turnīra kārtā. Atbildes spēlē, kas 18. oktobrī risināsies Kuldīgā mājiniekiem pietiks ar uzvaru vien vienā setā.

"Priekš mums šī bija ļoti atbildīga spēle, jo pretī stājās praktiski Igaunijas izlase. Pirms spēles bija nelielas bažas par mūsu izredzēm šajā spēlē, jo pēdējo spēli "Schenker" līgā diez ko labi neaizvadījām. Pirmais sets bija ar visai banālu scenāriju - viņi jau no seta sākuma ieguva nelielu pārsvaru un pretspēli atrast mēs nespējām. Seta vidusdaļā nedaudz sakārtojām rindas un spējām "pievilkt". Galotni nospēlējām nedaudz veiksmīgāk un uzvarējām. Otrais sets bija ne mazāk spraigs, bet uzskatu, ka lūzumu spēlē panācām jau pirmajā setā. Viņi nespēja attapties un mēs paņēmām arī otro galotni. Trešais sets bija nedaudz vieglāks, viņi nespēja atrast uzbrukuma variantus, kas varētu mūs pārsteigt. Beigu beigās pārliecinoša mūsu uzvara," spēli īsumā raksturo Kuldīgas kluba galvenais treneris Jānis Labucks.

Lielisku spēli aizvadīja Kuldīgas kluba diagonāles pozīcijas uzbrucējs Gatis Vanags, kurš guva 21 punktu. Viņu slavē arī Labucks - "Gatis nospēlēja ļoti labi. Īpaši pirmā seta otro pusi viņš aizvadīja ļoti labi. Viņš uzbruka ļoti stabili, arī blokā bija labs un var teikt, ka lielāko smagumu iznesa uz saviem pleciem. Protams, nevar teikt, ka viņš uzvarēja vienatnē - tā bija kolektīva uzvara. Pārējie arī nospēlēja ļoti stabili."

Uz jautājumu kā gatavosieties atbildes spēli Kuldīgā, Labucks atbildēja - "Gatavosimies ļoti nopietni. Noteikti neiesim uz spēli ar domu par uzvaru tikai vienā setā. Šī mūsu situācija ir ļoti mānīga, tāpēc ar tādu domu laukumā doties nevaram. Esmu pārliecināts, ka arī igauņi spēlei būs sagatavojušies krietni vien cītīgāk, papētījuši pirmās spēles video ierakstus un cīnīsies par uzvaru. "Selver" klubs liekus komentārus tomēr neprasa."

Tallinā SK "ELVI / Kuldīga" nācās iztikt bez brazīļa Pedro Madrugas, jo kluba vadība nebija spējusi sakārtot visas nepieciešamās formalitātes, kuras nepieciešamas, lai Madrugu pieteiktu Eirokausiem. Treneris pauž cerību, ka otrajā spēlē viņš varētu būt komandas sastāvā. "Domāju, ka Madruga atbildes spēlē būs mūsu sastāvā, taču nezinu vai dosies laukumā. Viņa sportiskā forma šobrīd nav tāda, lai viņš spētu izkonkurēt no pamatsastāva Gati Vanagu, jo īpaši ja Gatis spēlē tāpat kā pirmajā spēlē. Brazīlietis ir tehniski ļoti labs, bet fiziski viņam vēl jāpastrādā. Matereāls ir pietiekami labs," sarunas noslēgumā saka Labucks.

Atbiles spēle Kuldīgas sporta centrā notiks jau sestdien 18. oktobrī pulksten 16.00.

     [+] [-]

, 2008-10-12 15:56, pirms 16 gadiem
Veiksmi atbildes spēlē
cerībass ir ļoti labas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-10-12 16:27, pirms 16 gadiem
Gato slēš!!

     [+] [-]

, 2008-10-12 16:46, pirms 16 gadiem
Vis būs OK, aiziesim un nokliegsim igauņus. Fani Kuldīgā ir ļoti daudz.

     [+] [-]

, 2008-10-12 17:28, pirms 16 gadiem
Kniede, ko tu Caips teica par Vanagu dažus rakstus atpakaļ????

     [+] [-]

, 2008-10-12 18:23, pirms 16 gadiem
Kurā rakstā?

     [+] [-]

, 2008-10-13 11:13, pirms 16 gadiem
Šajā: SK "ELVI / Kuldīga" uz Tallinu dodas bez brazīlieša...Gač noskaldīs!

     [+] [-]

, 2008-10-13 22:22, pirms 16 gadiem
tāds antiņš vien ,tas kluba menidžers ,jāatlaiž no darba ,ja nespē sakārtot dokumentus ,pie tam vēl komandai uz tik atbildīgu spēli ! kur skatās kluba vadība? tad jau spēlētāji arī var nedarīt savu darbu!!