Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"DU" saglabā komandas kodolu, papildinās ar Regžu

Jānis Celmiņš

"DU" saglabā komandas kodolu, papildinās ar Regžu
Andris Krūmiņš - stabila vērtība Latvijas volejbolā
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com

Jaunajai „Schenker” līgas sezonai gatavošanos uzsākusi arī pagājušās sezonas Latvijas čempionāta bronzas medaļniece „Daugavpils Universitātes” komanda. Tās pamatkodols palicis nemainīgs, bet ir arī jaunumi.

Komanda jau paspējusi piedalīties turnīrā Igaunijas pilsētā Viru, kur sešu komandu konkurencē ierindojās otrajā vietā. „Jau šajā turnīrā sākām iespēlēt jauno komandas modeli,” sarunā ar portālu Sportacentrs.com skaidro komandas menedžeris Elmārs Rudovičs. „Lielas izmaiņas sastāvā nav. Komandu pametis Andis Cimoška, kurš pārcēlies uz dzīvi Rīgā un jaunajā sezonā, visticamāk, spēlēs „Biolars” komandā,” skaidro komandas pārstāvis.

„Cēlāji jaunajā sezonā būs Andris Krūmiņš, Mārtiņš Jansons un Dmitrijs Lavrenovs, esam atvadījušies no Artjoma Vaščenkova. Pirmie tempi – Ēriks Voroņko un Daugavpils sporta skolas audzēknis Māris Mackevičs (1993. gads). Otrā tempa uzbrucēji – Vitālijs Cinne, Sergejs Nikolajevs, Haralds Regža, diagonāle – Edgars Točs. Rihards Puķītis var spēlēt gan kā „pusīte”, gan kā pirmais temps. Libero pozīcijā izskatās, ka sezonu sāks Jansons, bet tās gaitā skatīsimies,” jaunās sezonas komandas sastāvu ieskicē Rudovičs.

Komandas nosaukums arī jaunajā sezonā nemainīsies un lielāko daļu mājas spēļu tā aizvadīs Daugavpils olimpiskajā centrā. Komandu vadīs Edgars Savickis.

15. septembrī komanda dosies uz Baltkrieviju, kur aizvadīs pārbaudes turnīru. Tā dalībnieku vidū būs komandas no Baltkrievijas, Ukrainas un Polijas.

Jau ziņots, ka jaunā „Schenker” līgas sezona sāksies 8. oktobrī un tajā arī šosezon startēs četri Latvijas klubi – Daugavpils, Ozolniekiem, Rīgas un Jelgavas.

Slēpts komentārs: el_ivar