Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Vilde: "Jaunu savainojumu nav…"

Jānis Celmiņš

Vilde: "Jaunu savainojumu nav…"
Raimonds Vilde
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze/f64.

Jau šajā nedēļas nogalē Jelgavā tiks aizvadīts Latvijas volejbola kausa izcīņas "Final Four". Aizvadītajā gadā iegūto kausu mēģinās nosargāt "Lāse-R / Rīga" komanda, kuru pēdējā laikā vajā neveiksmes.

"Jaunu savainojumu nav," nepaspēju uzdot pirmo jautājumu, kad "Lāse-R / Rīga" galvenais treneris Raimonds Vilde uz to jau ir atbildējis. "Ingars lēnām atlabst un izskatās, ka viss būs labi. Vilde vēl nav gatavs, iespējams, palīdzēs otrajā līnijā, ja radīsies tāda nepieciešamība. Kudrjašovam ir labāk, bet arī viņš nespēlēs. Pārējie ir gatavi. Bērziņš cels, ir diezgan labā formā un lielas galvassāpes šajā ziņā man nav," skaidro Vilde, kura vadītajai komandai šajā nedēļas nogalē jāaizstāv Latvijas kausa ieguvēju tituls.

"Pie sevis smejos, mums tagad ir pieredzes un jaunības sakausējums, tikai nav laika sakausēt," smejot pauž treneris.

Lūgts nosaukt turnīra favorītus, Vilde ilgi nedomā. "Ozolnieku komanda šobrīd izskatās vislabāk. Viņiem ir ļoti laba komandas ķīmija. Labi kopā jūtas Mārtiņš (Pļaviņš) ar Aivaru (Siļutinu). Viņi ir labi draugi jau no sporta skola laikiem un tas viennozīmīgi palīdz. Tas būtībā ir ļoti svarīgi, Vilmanis arī uztur komandu labā tonusā, ik pa laikam uzrūc, sapurinot komandu. Arī Volodins neizskatās slikti. Viss pamatsastāvs var justies komfortabli, jo viņiem maiņu nav, tas atspoguļojas ari viņu spēlē. Jelgavai ir problēmas, domāju, ka favorīti "Poliurs"."

Rīdzinieku pirmais un pats galvenais mērķis ir iekļūt finālā. Ievainots zvērs ir divtik bīstams un to šobrīd var teikt tieši par "Lāses" komandu. Vilde cer, ka to varēs attiecināt arī uz viņa vadīto komandu.

Latvijas kausa izcīņa "Final four" risināsies sestdien un svētdien "Zemgales OC", Jelgavā. Sestdien pulksten 16.00 un 18.00 pusfināli, svētdien plkst. 17.00 – fināls. Izšķirošo spēli tiešraidē būs iespējams noskatīties portāla Sportacentrs.com video tiešraidē.