Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Griguļinovičs: "Uzvarējām, jo vairāk vēlējāmies"

Griguļinovičs: "Uzvarējām, jo vairāk vēlējāmies"
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Pēc uzvaras Latvijas kausa izcīņā volejbolā iespaidos par maču dalījās "Poliurs / Ozolnieki" galvenais treneris Zigismuds Griguļinovičs, paužot gandarījumu par sevis vadītās komandas parādīto vēlmi uzvarēt.

Jau ziņojām, ka ar "Poliurs/Ozolnieki" komandas uzvaru Jelgavā noslēgusies Latvijas volejbola kausa izcīņa. Finālā "ozīši" četros setos pieveica "Lāse-R/Rīga" komandu - 3:1 (23:25, 25:12, 25:19, 25:22).

Pēc triumfa iespaidos par maču dalījās "Poliurs / Ozolnieki" galvenais treneris Zigismuds Griguļinovičs "Paldies zēniem, ka viņi saņēmās kritiskos momentos un nesāka meklēt vainīgos savā laukuma pusē. Vainīgais ir pretinieku pusē, jo viņš jau mūs apspēlē un mums ir jādara viss, lai viņš to neizdarītu. Ne par velti "Lāse" ir vairākkārtēji Latvijas kausa ieguvēji, viņiem līdz tam ir bijis vieglāks ceļš. Arī šobrīd viņi ir paņēmuši no Latvijas visu, ko viņi grib un kas viņiem nepieciešams. Visas komandas tā nevar dabūt spēlētājus. Mēs trenējamies amatieru līmenī, jo visi komandas spēlētāji strādā pamatdarbos, piemēram, mūsu libero šodien spēlēja pēc nakts dežūras. Mūsu komanda ir saliedēta un ar vēlmi cīnīties, tāpēc arī ir rezultāts," pauda treneris.

Izmantotie resursi:
Home | Latvijas Volejbola Federācija


, 2010-12-12 22:31, pirms 13 gadiem
Celmiņ, kad būs Lomakina iespaidi! Skatos kko runāji tu ar viņu!
, 2010-12-13 11:49, pirms 13 gadiem
Nākamgad gan ieteiktu finālu rīkot sestdienā, kā to dara igauņi. Lai vismaz spēlētaji un līdzjūtēji var izbaudīt kārtīgi uzvaras prieku.
Marta Levinska. Foto: Volejbols.lv

Latvijas volejbolistes Sudraba līgas mačā četros setos zaudē Ungārijai

LETA. Latvijas sieviešu volejbola izlase sestdien Islandē piedzīvoja zaudējumu otrajā Eiropas Sudraba līgas mačā.
Foto: Latvijas Volejbola federācija.

Latvijas volejbolistēm Eiropas Sudraba līgas spēles ar Islandi un Ungāriju

Šodien no rīta uz Islandi devās Latvijas sieviešu volejbola izlase, lai rīt, 17. maijā, aizvadītu spēli ar Islandi, bet dienu vēlāk – ar Ungāriju.
Edvīns Skrūders. Foto: Jastrzębski Węgiel
1

Skrūders atstāj Čempionu līgas finālistes rindas

LETA. Latvijas volejbolists Edvīns Skrūders neturpinās spēlēt Polijas čempionvienībā un Čempionu līgas finālistē Jastšembes Zdrujas "Jastrzebski Wegiel".