Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Poliurs/Ozolnieki" izcīna uzvaru pārbaudes mačā

Jānis Celmiņš

"Poliurs/Ozolnieki" izcīna uzvaru pārbaudes mačā
Uzbrukumā Raimonds Vilmanis
Foto: www.dinamoyantar.ru

Pārbaudes spēli gatavojoties jaunajai "Schenker" volejbola līgas sezonai, kas startēs nu jau mazāk kā pēc nedēļas piektdien aizvadīja "Poliurs / Ozolnieki" komanda, kas tikās ar Krievijas Superlīgas kluba "Dinamo-Yantar" fārmklubu "RSU Yantar", izcīnot uzvaru ar 4:0.

Ozolnieku pusē "RSU Yantar" komanda tika uzņemta ne visai viesmīlīgi. Uzvara mačā ar 4:0 (25:16, 25:20, 25:20), tāpat uzvarēts arī papildu setā – 15:9. Uzvarētāju rindās rezultatīvākais ar 20 gūtajiem punktiem bija Mārtiņš Pļaviņš, 17 guva Aivars Siļutins, 15 – Raimonds Vilmanis.

Spēles laikā tika iemēģināta līdz šim Ozolnieku pusē neredzēta statistikas pierakstīšanas sistēma ar kuras palīdzību viens cilvēks apkopo rezultātus par abām komandām vienlaikus.

Pirmās "Schenker" līgas jaunās sezonas spēles tika aizvadītas 16. oktobrī, kad laukumā dosies desmit no vienpadsmit komandas.