Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Vilde: "Spēle būs jāaizvada bez dziļākas analīzes"

Jānis Celmiņš

Vilde: "Spēle būs jāaizvada bez dziļākas analīzes"
Raimonds Vilde,
VK Rīga / Lāse-R galvenais
treneris

Sestdien pirmās "GM Challenge Cup" turnīra spēles izspēlēs Latvijas volejbola klubi - VK "Rīga / Lāse-R" un SK "ELVI / Kuldīga". Piedāvājam Rīgas kluba galvenā trenera Raimonda Vildes komentārus īsi pirms došanās uz Kijevu.

Sestdien Tallinā un Čerkasos dalību Eiropas kausu "GM Capital Challenge Cup" turnīrā uzsāks divi Latvijas volejbola klubi – VK "Rīga/Lāse-R" un SK "ELVI/Kuldīga". Rīgas klubam pirmajā kārtā pretī stāsies Kijevas "Lokomotiv" volejbolisti, bet kuldīdzniekiem nāksies spēlēt ar "Schenker" līgas čempioniem - Tallinas "Selver" volejbolistiem.

Pēdāvājam Rīgas kluba galvenā trenera Raimonda Vildes komentārus, kuri publicēti Rīgas kluba mājas lapā rigavolley.com īsi pirms došanās uz Kijevu. Kā pirms izbraukšanas uz Ukrainu atzina VK "Rīga / Lāse-R" galvenais treneris: "Lokomotiv Kijev ir tumšais zirdziņš. Nekāda plašāka informācija par komandu nav pieejama. Līdz šim brīdim gaidījām video par komandas spēli, bet kaut kādu neparedzētu apstākļu dēļ tas ir aizkavējies. Tāpēc acīmredzot spēle būs jāaizvada bez dziļākas analīzes," noraizējies ir Vilde.

"Nepatīkams ir fakts, ka apzināti vai neapzināti, bet Ukrainā būs saspringts grafiks. Spēles rīkotāji ir parūpējušies, lai spēle netiktu aizvadīta Kijevā, kur klubs bāzējas, bet gan Čerkasos, kas ir aptuveni 200 km no Kijevas. Līdz ar to mūs sagaida 2-3 stundu pārlidojums, 2-3 stundu pārbrauciens uz Čerkasiem. Arī spēles sākuma laiks nākamajā dienā pēc atbraukšanas 14.30 nav tas veiksmīgākais, ņemot vērā garo pārbraucienu. Bet tās ir organizatoru tiesības noteikt vietu un laiku, mums ar to ir jārēķinās. Čerkasos iebraukšanas un spēles dienā aizvadīsim pa treniņam, tāpēc ceru, ka garie pārbraucieni neatstās lielu iespaidu. Arī visas mikrotraumas ir apārstētas un esam optimālajā sastāvā," teica Vilde.

Lūgts komentēt Latvijas otras komandas ELVI / Kuldīga izredzes Eiropas kausos, kas tiksies ar igauņu Selver, Vilde atzina, ka šeit situācija ir vienkāršāka - abi pretinieki viens otram ir zināmi. "Ar Kuldīgu šosezon neesam vēl tikušies, bet toties turnīra laikā Tallinā bija iespēja uzspēlēt pret Selver. Selver atstāja pārliecinošu iespaidu, un tāpēc domāju, ka favorīti šajā pārī būs igauņi, bet kuldīdzniekiem ir visas iespējas pacīnīties. Viņiem par labu nāk arī tas, ka atbildes spēle notiks Kuldīgā," domās dalījās Vilde.

Interesanti, bet fakts - Eiropas Volejbola konfederācijas (CEV) mājas lapā internetā publicētajā SK "ELVI / Kuldīga" sastāvā atrodami tikai deviņi spēlētāji. Komandas sastāvā nav ne viena no ārzemniekiem. Vai tā tiešām ir tikai un vienīgi CEV mājas lapas uzturētāju neizdarība?

Latvijas klubu pirmās spēles „GM Capital Challenge Cup” turnīrā (11. oktobris)

VietaLaiksSpēle
Čerkasi 13:30 Kijevas "Lokomotiv" – VK "Rīga/Lāse-R"
Tallina 17:00 Tallinas "Selver" – SK "ELVI/Kuldīga"

Izmantotie resursi:
rigavolley.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-10-10 10:10, pirms 16 gadiem
bet ko Tu gribi- Vilde tacu ir padomju laika produkts ar 100% taa laika domasanu un trenesanas metodem.
Kamer vins vadis gan so klubu, gan izlasi- ne vienam, ne otram panakumu nebus.
Un tiem kuri tulit saks te 'knabat'- ludzu nosauciet Vildes ka trenera panakumus.
Iznemot dazas uzvaras Latvijas cempionatos- apalla nulle.
Bilance pie izlases stures (ja vel pieskaitam Vildes pirmo izlases vadisanu pirms nu jau daudziem gadiem)- katastrofa.

     [+] [-]

, 2008-10-10 11:21, pirms 16 gadiem
ze_gurru10 rakstīja: manic ir pavisam normals, forsh dzeks. vins nav kompleksains un slepus neapruna un neknaba nevienu
un ze gurru10 galigi nav tads pats
tiesi so pasu, ko saku seit, sen jau ka esmu pateicis ne-'slepus'
Ja velies, tad es so pasu varu pateikt Tev ipasi ari acis, kad satiksu.
Un es ZINU, ka mes ESAM pazistami. Tamdel man liekas drusku divaini, ka parmet man to, ko LABI zini, ka nekad neesmu slepis.

     [+] [-]

, 2008-10-10 13:35, pirms 16 gadiem
ze_gurru10 rakstīja: loti labi ,bet man ar tevi nav ko dalit
tu cilvekiem, ko apruna, saki aci to ko doma
?

Tu pats saprati, ko pateici kontekstā ar manis iepriekš teikto?

  +1 [+] [-]

, 2008-10-10 14:17, pirms 16 gadiem
puishu... lūgums! savas privātās antipātijas nerādam visiem publiskajā telpā...

  +1 [+] [-]

, 2008-10-10 16:23, pirms 16 gadiem
Jānis Celmiņš rakstīja: puishu... lūgums! savas privātās antipātijas nerādam visiem publiskajā telpā...
Nejaucies darīšanās.

  +1 [+] [-]

, 2008-10-10 17:27, pirms 16 gadiem
Lasei jaatzist izredzes ir drusku labakas, bet redzot cik shvaki laseni bija pirmajas divas schenker speles prognozeju, ka viegli nebuus!

  +1 [+] [-]

, 2008-10-11 00:08, pirms 16 gadiem
to sasperjods:

Lai pamostos, viegls iesildīšanās treniņš ir vajadzīgs. Jācer tikai, ka Vilde ar to nedomās riepu vilkšanu un svaru cilāšanu.....

  +1 [+] [-]

, 2008-10-11 00:15, pirms 16 gadiem
ze_gurru10 rakstīja: manic ir pavisam normals, forsh dzeks. vins nav kompleksains un slepus neapruna un neknaba nevienu
Manic tiešām ir pavisam normāls džeks. Nezinu gan neko teikt par Vildes domāšanu un trenēšanas metodēm, bet par pārējo pilnīgi viņam piekrītu, par to arī plusiņš.