Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Rīt Baltijas volejbola līgā otrās ceturtdaļfinālu spēles

Andrejs Siliņš

Rīt Baltijas volejbola līgā otrās ceturtdaļfinālu spēles
Foto: Latvijas Volejbola federācija

Rīt Baltijas līgā vīriešiem notiks ceturtdaļfinālu otrās spēles, kuras var kļūt par pēdējām sērijā līdz divām uzvarām. Pirmo uzvaru centīsies gūt Latvijas klubi – "RTU/Robežsardze", "Jēkabpils lūši" un "Poliurs/Ozolnieki".

Vakar visos ceturtdaļfināla dueļos tika aizvadītas pirmās spēles, kurās no Latvijas komandām vistuvāk panākumam savā laukumā bija Jēkabpils lūši. Viņi ar 2:3 zaudēja Selver Tallinn un rīt ar talliniešiem spēlēs izbraukumā. Spēles sākums pulksten 17:00.

Pēc 0:3 savā laukumā uz Tartu dosies Poliurs/Ozolnieki, kas tāpat kā jēkabpilieši maču sestdien izbraukumā pret Toma Vanaga pārstāvēto Bigbank Tartu uzsāks pulksten 17:00.

Vienīgā Latvijas komanda, kas sestdien pretiniekus uzņem savā laukumā, būs RTU/Robežsardze, kas Rīgas 49. vidusskolā arī pulksten 17:00 mēģinās revanšēties par zaudējumu pirmajā mačā viesos Parnu VK ar trim latviešiem – Tomu Švānu, Aleksandru Kudrjašovu un Edvartu Buividu – ierindā. Tieši rīdziniekiem ar spēli savā laukumā ir lielākās iespējas pagarināt sēriju līdz trim mačiem.

Ceturtajā pusfināla pārī pēc triju setu uzvaras savā laukumā uz Viļņu būs jādodas Arta Caica pārstāvētajai Rakvere VK. Spēles sākums VK/Flamingo Volley sienās pulksten 18:00.

Ja kādai no komandām izdosies izlīdzināt rezultātu sērijā, trešā spēle notiks svētdien, 12. martā.

Ceturtdaļfināli. Otrā spēle

11. marts

VK/Flamingo – VolleyRakvere VK
RTU/Robežsardze – Parnu VK
Selver Tallinn – Jēkabpils lūši
Bigbank Tartu – Poliurs/Ozolnieki

Vairāk par Baltijas līgu vīriešiem lasiet šeit: Volejbols

     [+] [-]

, 2017-03-10 18:11, pirms 7 gadiem
Rīt viss mūsu klubiem sezonas Baltijas līgā beigsies

     [+] [-]

, 2017-03-11 07:42, pirms 7 gadiem
Izskatās ka LV spēli nekur nerādīs, te varbūt varēs redzēt no Igaunijas
postimees.ee