Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Jelgavas un Ozolnieku komandu treneri Baltijas līgas pusfinālā paredz sīvu cīņu

Jānis Celmiņš

Jelgavas un Ozolnieku komandu treneri Baltijas līgas pusfinālā paredz sīvu cīņu
Jurijs Deveikus
Foto: jelgavasvestnesis.lv

Šajā nedēļas nogalē divas Latvijas volejbola vienības piedalīsies Baltijas līgas “Final Four” spēlēs. Spēcīgāko četriniekā Baltijā iekļuvušas “Ozolnieki/Poliurs” un “Jelgava/Biolars” vienības, kuras tiksies savstarpējā principiālā cīņā sestdien un šīs spēles uzvarētāja komanda svētdien sacentīsies par Baltijas zeltu. Latvijas volejbola vienība “zelta cīņā” piedalīsies pēc astoņu gadu pārtraukuma.

Volejbola komanda “Jelgava/Biolars” piedalās Baltijas četru spēcīgāko komandu spēlē pirmoreiz. “Domāju spēle būs ļoti interesanta – kā jau tas ir ikreiz, kad savā starpā sacenšas Jelgavas un Ozolnieku komandas,” stāsta “Jelgava/Biolars” galvenais treneris Jurijs Deveikus. “Mēs nestrādājam īpaši, gatavojoties spēlei ar Ozolnieku komandu – visi spēlētāji zina, ka jāmobilizējas uz katru spēli, jānoskaņojas, jāstrādā ar maksimālu atdevi laukumā un no tāda skatījuma šī būs vēl viena spēle ar nākamo komandu. Spriedzi nejūtam, konkurenci respektējam, taču sevišķi arī negatavojamies – strādājam ierastā ritmā,” turpina Deveikus.

Baltijas līgas pamatturnīrā ieguvuši sesto vietu, “Ozolnieki/Poliurs” spēja mobilizēties, pieveikt “RTU/Robežsardze” vienību un sasniegt Baltijas “Final Four”. “Priecājos, ka komanda spēja sezonas beigās atrast savu spēli un nostabilizēties laukumā gan fiziski, gan psiholoģiski. Daudzu spēlētāju pašaizliedzība laukumā un tieši mierīga, pārliecināta spēle ceturtdaļfinālā bija mūsu uzvaru atslēga,” stāsta “Ozolenieki/Poliurs” galvenais treneris Guntis Atars. “Mūsu un Jelgavas komandas spēles vienmēr ir sevišķas – tāds savstarpējais derbijs gadu garumā, tādēļ noteikti gatavojamies spēlei kā duelim ar principiālu un ne vienkāršu pretinieku. Spēles dienā arī pārliecināsimies vai to sniegumu, ko rādījām mūsu līdzjutējiem astotdaļfinālā varēsim demonstrēt arī spēlē Pērnavā”, turpina Atars.

Baltijas līgas “Final Four” spēles volejbola faniem būs iespējams vērot Sportacentrs.com TV kanālā - sestdien, plkst. 19.00 “Ozolnieki/Poliurs” un “Jelgava/Biolars” cīņa, svētdien, plkst. 16.00 Baltijas “zelta cīņa”. Abas minētās spēles, kā arī cīņa par trešo vietu (svētdien plkst. 13.00) tiešraidēs būs skatāmas arī portālā Sportacentrs.com un tās komentēs Kaspars Timermanis.

Latvijas Volejbola federācija rīko volejbola draugu un atbalstītāju braucienu uz Baltijas līgas fināla sacensībām svētdien 13.martā. Volejbola “fanu reiss” no Latvijas uz Pērnavu, Igaunijā dosies svētdien, maršrutā no Jelgavas, Ozolniekiem un pieturvietām Rīgā ,savukārt atpakaļ paredzēts doties pēc fināla spēļu noslēguma.

Izbraukšana: 8:30 - Jelgavas OC, 8:40 Ozolnieku SN, 9:10 TC Origo, 9:30 TC Alfa. Pieteikšanās - rakstot uz e-pastu mareks@volejbols.lv, norādot Vārdu, tālruņa numuru un vietu skaitu.

Informējam, ka uz volejbola fināla spēlēm Pērnavā rīkotāji paredzējuši ieejas maksu 5 Euro par biļeti - kas jāsedz katram individuāli.

Informāciju sagatavoja:
LVF