Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Latvijas jaunatnes izlasēm šodien četri zaudējumi četrās spēlēs

Rolands Eliņš

Latvijas jaunatnes izlasēm šodien četri zaudējumi četrās spēlēs
Latvijas U21 izlase
Foto: Volejbols.lv

Dažādu vecumu Latvijas volejbola izlases šodien piedzīvojušas zaudējumus Eiropas un pasaules čempionātu atlases turnīros.

Eiropas čempionāta otro kvalifikācijas kārtu ar neveiksmi noslēdza Latvijas U19 vīriešu izlase, kura četros setos piekāpās Rumānijai. Lai arī sākumā izdevās izvirzīties vadībā, vēlāk nācās ciest zaudējumu, kurš gan vēl atstāja minimālas cerības iegūt otro vietu grupā. Šīs cerības pēdējā spēlē gan gaisināja Somija, uzvarot grieķus, līdz ar to Latvijas U19 ar vienu uzvaru trīs spēlēs ieguva trešo vietu grupā un nākamajā kārtā neiekļuva. Rezultatīvākais Latvijas izlases spēlētājs ar 17 gūtiem punktiem bija Pāvels Jemeļjanovs.

U18 sieviešu izlase šodien ar 1:3 piekāpās Igaunijai, ciešot otro zaudējumu atlases grupā. Rīt vēl tiks aizvadīta spēle pret Slovēniju, taču tajā noskaidrosies vien trešās vietas ieguvēja, jo pirmās divas vietas sadalīs Igaunija un Beļģija, kurā abām pa divām uzvarām pirmajās divās spēlēs. Ar 13 punktiem Latvijas sastāvā rezultatīvākā bija Arina Timoņina.

No sakāves neizvairījās arī sieviešu U20 izlase, kas ar 0:3 zaudēja Polijai, turklāt divos setos nepārvarēja 12 gūto punktu robežu. Cīņā par vietu pasaules čempionāta kvalifikācijas otrajā kārtā Latvija jau zaudējusi cerības iekļūt divniekā un rīt pret Nīderlandi noskaidros trešās vietas ieguvēju.

U21 vīriešu izlase arī zaudējusi teorētiskas izredzes iekļūt PČ atlases otrajā kārtā, jo šodien piekāpās spēcīgajai Francijas junioru izlasei ar 0:3, tiesa, otrajā setā zaudēja tikai 23:25. 11 punktus guva Kārlis Levinskis, bet turnīrs tiks noslēgts rīt ar maču pret Grieķiju.

Izmantotie resursi:
LATVIJAS IZLASĒM ČETRI ZAUDĒJUMI

  -2 [+] [-]

, 2015-01-11 09:25, pirms 10 gadiem
Jālikvidē šis veids. Naudu hoķim, basim.

  +1 [+] [-]

, 2015-01-11 14:33, pirms 10 gadiem
Pukuzirnis12 rakstīja: Jālikvidē šis veids. Naudu hoķim, basim.
Zini kā teica galvenā varone no filmas Dokumentālists? To pašu varu tev pateikt!