Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Zināmas Latvijas kausa izcīņas pusfinālistes

Jānis Celmiņš

Šajā nedēļas nogalē Jelgavas sporta hallē risinās Latvijas kausa izcīņa volejbolā sievietēm. Sestdien tika izspēlēts apakšgrupu turnīrs un noskaidroti pusfinālu pāri. Pirmajā no pusfināliem "LU/Jelgava" šodien spēlēs ar VK "Ropaži/MSĢ", bet otrajā SVK "Rīga" mēros spēkus ar SK "Babīte".

Sacensību nolikums paredz, ka pirmajā sacensību dienā komandas, sadalītas divās apakšgrupās katrā pa trim komandām izspēlēs apļa turnīru. Katras grupas trešo vietu ieguvēju komandas sacensības neturpinās, savukārt katras apakšgrupas pirmo divu vietu ieguvējas komandas spēlē pusfinālā. Pusfinālu uzvarētājas 10. maijā cīnīsies par Latvijas kausu.

Tādejādi pēc vakardienas spēlēm noskairoti abi pusfinālu pāri. Pirmajā no tiem "LU/Jelgava" šodien (pl. 17.00) spēlēs ar VK "Ropaži/MSĢ", bet otrajā SVK "Rīga" (pl. 19.00) mēros spēkus ar SK "Babīte".

Pusfinālu uzvarētājas rīt pulsten 14.00 tiksies kausa izcīņas finālā.

A grupas rezultāti

LU/Jelgava - SVK Ezerzeme 3:0
SVK Ezerzeme - SK Babīte 1:3
LU/Jelgava - SK Babīte 3:1

B grupa rezultāti

VK Ropaži/MSĢ - LLU 3:0
LLU - SVK Rīga 0:3
SVK Rīga - VK Ropaži/MSĢ 3:1

Izmantotie resursi:
volejbols.lv