Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

No 8. – 10. maijam Latvijas kausa izcīņa volejbolā sievietēm

Jānis Celmiņš

No 8. – 10. maijam Latvijas kausa izcīņa volejbolā sievietēm
Jelgava/LU komanda

Latvijas Volejbola Federācija sadarbībā ar Jelgavas pilsētas domi pirmo reizi pēc Latvijas neatkarības atgūšanas rīko Latvijas Kausa izcīņas sacensības sieviešu komandām. Kausa izcīņa risināsies no 8. – 10. maijam Jelgavas Sporta hallē.

Sacensības tiks organizētas šā gada 8., 9. un 10.maijā Jelgavas Sporta Hallē kā triju dienu turnīrs. Dalību tajās pieteikušas sešas komandas - 2009. gada Latvijas Nacionālās līgas čempionvienība VK „LU/Jelgava”, Latvijas vicečempiones SVK „Rīga” volejbolistes, bronzas medaļnieces - VK „Ropaži/MSĢ”, kā arī komanda no Daugavpils - SVK „Ezerzeme” un divas komandas no sieviešu Amatieru Līgas – SK „Babīte” un „Latvijas Lauksaimniecības Universitāte”. SK „Babīte” īsi pirms Latvijas Nacionālās līgas sākuma apsvēra domu startēt arī tajā, bet beigās piedalījās Latvijas čempionāta Amatieru līgā un kļuva par tās uzvarētājām.

Pirmajā sacensību dienā komandas, sadalītas divās apakšgrupās katrā pa trim komandām izspēlēs apļa turnīru. Katras grupas trešo vietu ieguvēju komandas sacensības neturpinās, savukārt katras apakšgrupas pirmo divu vietu ieguvējas komandas spēlē pusfinālā. Pusfinālu uzvarētājas 10. maijā cīnīsies par Latvijas kausu.

Latvijas kausa izcīņas kalendārs (pirmā diena)

A grupa
LU/Jelgava - Ezerzeme
Ezerezme - Babīte
Babīte - LU/Jelgava

B grupa
Ropaži/MSĢ - LLU
LLU - SVK Rīga
SVK Rīga - Ropaži/MSĢ

Izmantotie resursi:
volejbols.lv