Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Armijnieki Viļņā, aliņi - Ozolniekos

Jānis Celmiņš

Armijnieki Viļņā, aliņi - Ozolniekos
"Schenker" līgas oktobra labākais spēlētājs - Raimonds Vilmanis, VK "Biolars / Ozolnieki"
Foto: www.jelgavniekiem.lv

Šodien Ozolniekos un Viļņā tiks izspēlētas kārtējās "Schenker" volejbola līgas spēles. Ozolnieku SN (plkst. 18.00) vietējie VK "Biolars / Ozolnieki" volejbolisti uzņems "Cēsu Alus" komandu, bet "Armijas" VK Viļņā (plkst. 17.00) spēlēs ar vietējo "Flamino Volley" komandu.

Uz Viļņu pēc otrās uzvaras

Otra šodienas spēle risināsies Viļņā, kur pie vietējiem „Flamingo Volley” volejbolistiem viesosies „Schenker” līgas debitanti „Armijas” VK volejbolisti. „Armijnieki” līdz šim spējuši izcīnīt vienu uzvaru (pār VK Biolars / Ozolnieki – 3:0) un atņemt punktus arī VK „Ezerzeme / DU” un „TTU”, bet vienīgais „Schenker” līgā startējošais Lietuvas klubs pagaidām cīnās bez uzvarām.

Atcerēsimies, ka pirms sezonas pārbaudes spēlēs, kad „Armijas” VK viesojās Viļņā tika uzvarēts abās spēlēs – pirmajā ar 3:0, otrajā – 3:2. Vai „armijniekiem” jau šovakar izdosies izcīnīt vēl vienu uzvaru pār Viļņas klubu un otro uzvaru „Schenker” līgā?

”Aliņi” pret „ozīšiem”…

Ozolnieku volejbolisti šobrīd turnīra tabulā ieņem piekto vietu (trīs uzvaras un četri zaudējumi), bet cēsnieki ir devītie (2-4). Atcerēsimies, ka „Cēsu Alus” pirmssezonas preses konferencē tika slēgtas derības par Cēsu kluba sasniegtajiem rezultātiem šī gada Latvijas čempionātā. A/S „Cēsu alus" valdes priekšsēdētāja Eva Sietiņsone – Zatlere lika uz to, ka komandai izdosies izcīnīt vismaz trešo vietu, bet otrs derību dalībnieks volejbola pazinējs un eksperts Arturs Vaiders teica, ka tik augstu vis cēsnieki netikšot un deva priekšroku VK „Biolars / Ozolnieki” volejbolistiem.

Šodienas spēle būs abu komandu pirmā tikšanās reize šosezon. Līdz šim „Cēsu Alus” komandai vislielākās problēmas bijušas ar pirmā tempa uzbrucējiem, turklāt Ozolnieku kluba rindās spēlē oktobra mēneša labākais „Schenker” līgas spēlētājs Raimonds Vilmanis, kurš ir tieši šīs pozīcijas spēlētājs. Vai cēsniekiem šovakar izdosies apturēt Vilmani un Co un izcīnīt trešo uzvaru „Schenker” līgas ietvaros?

”Schenker” līgas spēles (8. novembris)

Viļņa pl. 17.00 Flamingo Volley – Armijas VK
Ozolnieku SN pl. 18.00 VK Biolars / Ozolnieki - Cēsu Alus

     [+] [-]

, 2008-11-08 00:52, pirms 16 gadiem
Noviks 2

es jau būtu raxtījis pifcīši

  +1 [+] [-]

, 2008-11-08 00:54, pirms 16 gadiem
Speciaalists rakstīja: Noviks 2

es jau būtu raxtījis pifcīši
njemshu vērā nākamreiz..

     [+] [-]

, 2008-11-08 17:02, pirms 16 gadiem
Ja kas tad tagad rāda Guncas spēli pa plaņeta sport!!