Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Lāses" nedienas turpinās, savainots arī Caics

Jānis Celmiņš

"Lāses" nedienas turpinās, savainots arī Caics
Artis Caics, "Lāse-R/Rīga"
Foto: Renārs Buivids

Volejbola kluba "Lāse-R / Rīga" nedienas turpinās, savainojumā pirms Latvijas kausa izcīņas "final four" turnīra iedzīvojies vienīgais komandas cēlājs Artis Caics, kurš vienā no aizvadītās nedēļas treniņiem guvis labās plaukstas locītavas savainojumu.

Jau iepriekš ziņojām, ka šī sezona (iespējams arī karjera) priekšlaicīgi beigusies Tomasam Kalniņam, kuram mačā ar "Poliurs / Ozolnieki" komanda trāpīja Valērija Lomakina sistā bumba. Tomasam veikta acs operācija un viņu laukumā, visticamāk, vairs neredzēsim. Tāpat savainojumus novembra beigās guva arī Atvars Vilde, Ingars Ivanovs (potītes) un Aleksandrs Kudrjašovs (plauksta).

Nu savainotajiem ievienojies arī Artis Caics, kurš vienā no aizvadītās nedēļas treniņiem guvis labās plaukstas saišu savainojumu, kas nozīmē, ka par volejbola spēlēšanu jāaizmirst no sešām līdz astoņām nedēļām. "Pēc divām nedēļām ārsti apskatīs roku un secinās, vai ir nepieciešama operācija. Ir bojātas trīs no četrām rādītājpirksta saitēm," sarunā ar portālu Sportacentrs.com pauž volejbolists.

Volejbolists nav piedalījies aizvadītās nedēļas nogales "Schenker" līgas spēlē pret "RGU-Yantar" komandu. Šajā mačā cēlāja pienākumus komandā veicis Jānis Berziņš, kurš šo sezonu uzsāka Nacionālās līgas komandā "Ropaži". Nu viņam kādu laiku jāaizstāj savainotais Caics.

Jau nākamajā nedēļas nogalē (11. un 12. decembris) Zemgales Olimpiskajā centrā risināsies Latvijas kausa izcīņas "final four" turnīrs. Ja Atvars Vilde un Ingars Ivanovs šajās spēlēs laukumā jau varēs doties, tad Kudrjašovs un Caics spēlētāji nebūs.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-12-06 13:45, pirms 14 gadiem
man liekas ka bija domats Janis Berziņš nevis Ozoliņš???

     [+] [-]

, 2010-12-06 14:22, pirms 14 gadiem
dramaturgs rakstīja: man liekas ka bija domats Janis Berziņš nevis Ozoliņš???
tieši tā.. laikam ka Jānis Berziņš, Ropažu sastāvā nav nekāda Jāņa Ozoliņa

  +2 [+] [-]

, 2010-12-06 16:13, pirms 14 gadiem
cik plata tā melnā svītra čaļiem buus??

     [+] [-]

, 2010-12-06 16:29, pirms 14 gadiem
Ko tur visi traumējas?Nemāk treniņprocesa laikā slodzes kontrolēt.Uz Tommija traumu tas neattiecas.

     [+] [-]

, 2010-12-06 23:55, pirms 14 gadiem
Tominjjjjjjjjj veseljojiesssss!!!!!!!!!!

     [+] [-]

, 2010-12-09 15:53, pirms 14 gadiem
Caica vieta viens domats bija Janis Berzins,a otrs Ilgvars Ozolins,kas jau ieprieks pie lases par celaju spelejis un tagad spele nacionalaja liga pie sk Limbazi!