Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Jaunajai sezonai briest arī "Biolars/Olaine/Jelgava" volejbolisti

Jānis Celmiņš

Jaunajai sezonai briest arī "Biolars/Olaine/Jelgava" volejbolisti
Jurijs Deveikus un Andrejs Jamrovskis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Sadaloties pērnā gada Latvijas čempionvienībai, šogad izveidojušās divas vīriešu volejbola komandas, viena no tām startēs zem nosaukuma – "Biolar/Olaine/Jelgava". Komanda treniņus uzsākusi jau augusta vidū.

"Šobrīd vēl notiek sarunas starp klubu, Sporta servisa centru un Zemgales Olimpisko centru par sadarbības iespējām, tomēr gribētos, lai mājas spēles varam aizvadīt jaunajā Olimpiskā centra hallē," norāda komandas spēlētājs un menedžeris Andrejs Jamrovskis.

"Ja izdosies vienoties, tas būs pozitīvi gan komandai, kura varēs spēlēt jaunā un skaistā zālē, gan Zemgales Olimpiskajam centram, kurš tiks noslogots, gan pilsētai, jo tādējādi tiks bagātināta tās sporta dzīve," uzskata volejbolists. Tiesa, viņš ir vienīgais jelgavnieks, kurš spēlē jaunās komandas sastāvā. Lielākā daļa spēlētāju ir rīdzinieki, bet ir arī no citām Latvijas pilsētām.

Komanda treniņprocesu sāka pirms trim nedēļām un šo ciklu aizvadīja Jelgavas Sporta hallē. Sākot ar nākamo nedēļu, process mainīsies – spēlētāji, ja būs labs laiks, trenēsies ārā, apmeklēs svaru zāli, bet vēlāk īrēs zāli Rīgā. Komandas treneris Jurijs Deveikus stāsta, ka komanda ir nokomplektēta apmēram par 70 procentiem, bet pastiprinājums nepieciešams praktiski visās pozīcijās. Viss, protams, ir atkarīgs no finansējuma, un šobrīd kluba galvenais sponsors ir Olaines ķīmiskā rūpnīca "Biolar". "Puiši ir labā formā, strādā ļoti cītīgi, un var redzēt, ka grib spēlēt," tā treneris.

Pirmā spēle "Schenker" līgā jaunajam klubam paredzēta 17. oktobrī – pretiniekos būs Kaļiņingradas volejbolisti. "Biolar/Olaine/Jelgava" komandu tas nebaida, jo mērķis ir cīnīties par medaļām gan "Schenker" līgā, gan Latvijas čempionātā.

Izmantotie resursi:
Ziņas | Jelgavas Vēstnesis - portāls katram...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-09-06 21:37, pirms 14 gadiem
nepapildinās , nosaukums mainās. jo ozolnieki atdalijās un klāt nāk Jelgava

  +1 [+] [-]

, 2010-09-07 09:33, pirms 14 gadiem
Kad beidzot dzirdēsim par komandu sastāviem? Īpaši interesē tieši Jelgavas un Ozolnieku komandas.

  +1 [+] [-]

, 2010-09-07 11:13, pirms 14 gadiem
Šoreiz būšu pesimists un teikšu, ka nekas labs negaida ne Ozolniekus ne Jelgavu.... Sadalot sastāvu uz pusēm, nevar gaidīt to pašu komandas sniegumu, pie kam nav jau mums Latvijā no kurienes tos labos spēlētājus pasmelt (Hotuļeva atgriešanās arī neglābs).... Paredzu ļoti sarežģītu sezonu gan Ozolniekiem gan Jelgavai Shenker līgā.... un uz šī fona Lāse atkal var izbraukt kā uzvarētāja Latvijā. Dodu 80% ka Final Four šogad Latvijas komandu nebūs.