Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Volejbola izlase EČ finālturnīru sāks pret igauņiem, grupu turnīru noslēgs pret Franciju

Jānis Celmiņš

Volejbola izlase EČ finālturnīru sāks pret igauņiem, grupu turnīru noslēgs pret Franciju
Latvijas izlases galvenais treneris Avo Kēls. Foto: Gertrud Alitaire Photography/LVF

Latvijas vīriešu volejbola izlase Eiropas čempionāta finālturnīru sāks pret ziemeļu kaimiņieni Igauniju, kurai pēdējās oficiālajās spēlēs ir zaudēts. Šis būs kā čempionāta oficiālais atklāšanas mačs.

Jau vēstīts, ka Latvija volejbolisti EČ finālturnīru uzsāks D apakšgrupā Tallinā, kur sacentīsies ar Igaunijas, Francijas, Vācijas, Slovākijas un Horvātijas volejbolistiem. Fakts, ka 1. septembrī Latvija izlase spēlēs ar igauņiem bija zināms jau iepriekš, bet nu kļuvis skaidrs arī pilns apakšgrupu spēļu kalendārs.

4. septembrī Latvijas izlase spēlēs ar Horvātiju, 6.septembrī - ar Slovākiju, 7.septembrī - ar Vāciju, bet grupu turnīru noslēgs 8.septembrī pret Franciju. Turnīra astotdaļfinālā iekļūs spēcīgākās četras apakšgrupas komandas.

Eiropas volejbola čempionāta finālturnīrs notiks 1. - 19.septembrī Igaunijā, Somijā, Polijā un Čehijā, piedaloties 24 izlasēm. Pēc 26 gadu pārtraukuma finālturnīrā spēlēs arī Latvija.

Latvijas izlase jau aizvada sagatavošanās posmu turnīram. Augusta sākumā mūsu vīri aizvadīs pārbaudes spēles pret Somijas valstsvienību.

Latvijas izlases spēles EČ finālturnīrā:

1. septembris: Latvija – Igaunija
4. septembris: Latvija – Horvātija
6. septembris: Latvija – Slovākija
7. septembris: Latvija – Vācija
8. septembris: Latvija Francija

Latvijas izlases kandidāti:

Deniss Petrovs, Edvīns Skrūders, Jānis Jansons, Vladislavs Sušickis, Deniss Pavlovs, Romāns Saušs, Jānis Medenis, Kristaps Šmits, Patriks Pinka, Atvars Ozoliņš, Markuss Cielavs, Kristers Dardzāns, Hermans Egleskalns, Edvarts Buivids, Kristaps Platačs, Renārs Pauls Jansons, Pāvels Jemeļjanovs, Toms Švāns, Zigurds Adamovičs, Vladislavs Blumbergs, Ingars Ivanovs, Artjoms Petrovs.

     [+] [-]

, 2021-07-06 13:53, pirms 3 gadiem
Varbūt kāds zinošāks var pateikt, kāpēc tāds kalendārs? Pēc pirmās spēles 3 dienas, pēc otrās 2 dienas un tad bez brīvām dienām?

     [+] [-]

, 2021-07-06 16:54, pirms 3 gadiem
Neredzu nevienu ko Latvija te varētu vinnēt!