Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Jaunajā "Schenker" līgas sezonā Latviju atkal pārstāvēs četri klubi

Jānis Celmiņš

Jaunajā "Schenker" līgas sezonā Latviju atkal pārstāvēs četri klubi
Foto: Renārs Buivids

Oktobra sākumā startēs „Schenker” volejbola līgas septītā sezona. Tajā startēs tie paši četri Latvijas klubi, kuri aizvadītajā sezonā, portālu Sportacentrs.com informēja Latvijas Volejbola federācijas (LVF) sacensību direktore Ināra Brokāne.

Tāpat kā iepriekšējā sezonā, arī šosezon „Schenker” līgā startēs četri klubi no Latvijas. Precīzi klubu nosaukumi pagaidām nav zināmi, taču skaidrs, ka līgā spēlēs komandas no Rīgas, Daugavpils, Ozolniekiem un Jelgavas. Komandu sastāvi un precīzi to nosaukumi klubiem LVF jāiesniedz līdz septembra pēdējai nedēļai.

Bez Latvijas klubiem „Schenker” līgā startēs visas tās pašas (sešas) komandas no Igaunijas.

Ja parasti „Schenker” līga startēja oktobra otrajā pusē, tad 2011./2012. gada sezonā tās starts paredzēts jau mēneša sākumā – 8. oktobrī. Novembra beigās visās Eiropas nacionālajā līgās būs pauze, kas saistīta ar izlašu startu Londonas olimpisko spēļu kvalifikācijā (22. – 27. novembris). Tāpat Eiropas Volejbola konfederācijas (CEV) prasība ir noslēgt sezonu jau līdz aprīļa pēdējām dienām, iemesls tas pats – olimpiskā kvalifikācija. Tieši tāpēc sezona šoruden sāksies nedaudz ātrāk.

     [+] [-]

, 2011-09-05 23:08, pirms 13 gadiem
Celmiņ, kkad nevari painteresēties par LV klubu sastāviem?!
Piemēram cik es zinu, tad Ozolniekos paliek- Baranovskis, Vilmanis, Valodins, Siļutins, Āboliņš, Puķītis(nedaudz satraumējās, bet gd viss itkā ok), klāt nāk Šepte, iespējams Regža abi ar Āboliņu(bet par tiem vēl nav skaidrs), Pļaviņš kapās, ja netiks pie līguma beach. Aaa un ir vēl viens bijušais murjānietis, tik nezinu viņam vārdu! Nu tas par Poliurs...

     [+] [-]

, 2011-09-06 08:12, pirms 13 gadiem
Jā, jā, par sastāviem, par gatavošanos būtu interesanti.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-09-06 10:19, pirms 13 gadiem
būs, būs tuvākajā laikā par sastāviem! attiecīgo klubu pārstāvji šonedēļ saņems zvanus savos mobilajos tālruņos!