Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Daugavpils klubā bez lielām izmaiņām

Jānis Celmiņš

Daugavpils klubā bez lielām izmaiņām
VK Ezerzeme / DU volejbolisti
Foto: www.rigavolley.com

Starpsezonu periodā volejbola saimniecībā notikušas neiedomājamas lietas. "Schenker" līgā startēs vien trīs klubi. Visvairāk skaidrības par nākamo sezonu šobrīd ir Daugavpils klubā, kas gatavošanos uzsācis jau augusta sākumā.

Jau ziņojām, ka jaunajā "Schenker" volejbola līgas sezonā Latviju pārstāvēs trīs Latvijas klubi. Dalību līgā jaunajā sezonā pieteikuši klubi no Rīgas, Ozolniekiem un Daugavpils.

Daugavpils kluba menedžeris Elmārs Rudovičs sarunā ar portālu eSports.lv pastāstīja par to kā komanda gatavojas sezonai. "Treniņus uzsākām jau 3. augustā, vasarā bija arī treniņnometne. Sastāvs pamatā paliks tas pats, kas iepriekšējā gadā. Iespējams, ka sastāvā varētu iekļauties vēl kāds jaunais volejbolists no Daugavpils volejbola skolas, taču pamatā spēlēsim ar tiem pašiem kadriem. Puiši kļuvuši krietni vien nobriedušāki, treniņiem pieiet daudz nopietnāk un tas dod cerību, ka sezona mums varētu būt pietiekami veiksmīga. Komandu vadīs Edgars Savickis."

Tāpat kā Rīgas un Ozolnieku pārstāvji, arī Rudovičs nemācēja nosaukt komandas precīzu nosaukumu. "Pagaidām nevaru nosaukt precīzu komandas nosaukumu, taču viennozīmīgi komandas nosaukumā vairs nebūs vārds "Ezerzeme". Šobrīd turpinās sarunas ar iespējamajiem komandas atbalstītājiem, pēc tām tad arī būs skaidrība par precīzu komandas nosaukumu."

"Šobrīd notiek sarunas ar Latvijas Volejbola federāciju par to kāds formāts varētu būt "Schenker" līgai un arī Latvijas čempionātam. Šobrīd ir skaidrs, ka "Schenker" līgas pamatturnīrā komandas aizvadīs divu apļu turnīru. Pagaidām nav skaidrs par "play-off" izspēles kārtību," pastāstīja Rudovičs.

"Schenker" līgas sezona varētu sākties oktobra beigās.

Saistītie raksti:

Rīgas klubā pagaidām daudz neskaidrību
Siļutins un Ivanovs trenējas kopā ar Ozolnieku...

Slēpts komentārs: Metjū_Bļelamijs

     [+] [-]

, 2009-09-05 19:02, pirms 15 gadiem
Daugavpili laba komandas stratēģija,savi spēlētāji,lieliska publika,perspektīvs volejbols.