Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Volejbola izlasei šodien pievienojies Medenis

Jānis Celmiņš

Volejbola izlasei šodien pievienojies Medenis
Ansis Medenis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas vīriešu volejbola izlase turpina gatavošanos Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīram. Šodien izlases treniņiem pievienojies pāris gadus izlasē nespēlējušais Ansis Medenis, sarunā ar portālu Sportacentrs.com atklāja Latvijas izlases menedžeris Ainārs Dakša.

Jau rīt Latvijā atgriežas arī Aivars Petruševics un Andrejs Zavorotnijs, kuri komandai pievienosies piektdien (rīt izlasei ir brīvdiena), bet jau piektdienas vakarā Latvijas izlase Pērnavā aizvadīs pirmo pārbaudes spēli pret Igaunijas valstsvienību. Dienu vēlāk komandas tiksies atkārtoti. Jau nākamās nedēļas sākumā izlases treniņiem pievienosies arī Viktors Koržeņevičs, kurš mājās atgriezies ar Spānijas čempionāta sudrabu. Pēc Viktora pievienošanās komandai izlases treneri vēl gaida ierodamies Jāni Pēdu, kuram čempionāts Itālijā var ieilgt.

Ir arī zaudējumi – savainojumus guvuši Austris Štāls un Romāns Saušs, kuri guvuši potītes savainojumus un šobrīd trenējas saudzīgā režīmā.

Latvijas izlase Eiropas 2011.gada volejbola čempionāta kvalifikācijas turnīrā spēlēs vienā grupā ar Grieķijas un Somijas izlasēm. Trešā izlase, kas pievienosies B apakšgrupas komandām tiks noskaidrota cīņā starp Lielbritānijas un Azerbaidžānas izlasēm.

Viens no B grupas atlases turnīriem notiks pašu laukumā (Rīgā) no 21. līdz 23. maijam, bet otrs Grieķijā no 28. – 30. maijam. Eiropas čempionāta finālturnīrā iekļūs grupas uzvarētāji, taču arī otrās vietas ieguvēji saglabās cerības pacīnīties par ceļazīmi uz EČ papildu turnīrā.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-05-05 19:56, pirms 14 gadiem
Oi,shitas jau normaals njeemeejs,vinjam garsho