Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Decembra labākie Latvijas volejbolā - Tetere, Buivids un Grundmanis

Decembra labākie Latvijas volejbolā - Tetere, Buivids un Grundmanis
Ieva Tetere, Edvarts Buivids un Mārtiņš Grundmanis
Foto: volejbols.lv

Apkopojot aizvadītā mēneša volejbola spēlētāju sniegumu un spēļu statistikas rādītājus Baltijā un Latvijas Nacionālajā līgā, labāko sniegumu uzrādījuši Ieva Tetere, Edvarts Buivids un Mārtiņš Grundmanis.

Baltijas līgā dāmu konkurencē saskaņā ar statistikas datiem labākā 2015. gada decembrī bijusi sporta kluba „Babīte” sieviešu volejbola komandas spēlētāja Ieva Tetere. Tetere Baltijas līgas spēlēs decembrī guvusi 87 punktus, ar servi izcīnījusi četrus punktus, ar bloku guvusi 15 punktus un kopumā ieguvusi 49,21% uzbrukuma efektivitātē.

“Decembra sākumā sajutu tādu kā uzlabojumu sevī un arī komandas sniegumā. Spēlē Igaunijā decembra sākumā gan es, gan komanda noticējām saviem spēkiem, tādēļ arī izdevās mēneša kopsummā labs rezultāts,” stāsta Ieva. “Es šobrīd komandā jūtos emocionāli ļoti labi, tādēļ arī redzami panākumi.”

Vīru konkurencē Baltijas līgā, labākais decembrī bija volejbola komandas ASK/”Kuldīga” spēlētājs Edvarts Buivids. Buivids decembrī aizvadītajās Baltijas līgas spēlēs guvis kopumā 73 punktus, ar servi izcīnījis deviņus punktus, ar bloku - trīs punktus, kas nodrošinājis uzbrukuma efektivitāti 30,08%.

“Panākumu atslēga laikam ir komandas biedru uzticēšanās, kas ļāva man gūt punktus, viņiem spēlējot caur mani,” stāsta Edvarts. “Ir dienas, kad es esmu labāks par konkurentiem, dienas, kad labāki ir viņi. Ko gribas “pielikt” ir stabilitāte kopumā un stabilāks sniegums blokā. Atsevišķu spēļu rezultāti rāda, ka es to varu, bet tieši stabilitātes pagaidām vēl pietrūkst.”

Par 2015. gada decembra Latvijas Nacionālās Līgas 1. divīzijas labāko spēlētāju vīriešu konkurencē saskaņā ar statistikas datiem ir atzīts Aizputes volejbola komandas spēlētājs Mārtiņš Grundmanis, kurš kopumā spēja gūt 30 punktus, ar servi izcīnīt divus punktus, ar bloku - divus punktus un gūt kopējo efektivitāti 67,65%.

“Mēnesis bija vidējs, pat labs kopsummā. Sezonas sākumā komanda iekustējās, bet decembrī pilnībā izjutām viens otru laukumā, bijām atraduši vienotu spēles, ritmu” stāsta Mārtiņš. “Mēs darbojamies kā komanda un tas ir svarīgi, komanda ļauj man sasniegt labus rezultātus, un panākumi nāk līdz ar komandas efektīvu spēli katrā cīņā.”

     [+] [-]

, 2016-01-05 22:20, pirms 9 gadiem
kā var ar 30% atzīt par vērtīgāKO????