Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

RVS volejbolistes Baltijas līgas spēlē uzvar "miLATss"

Ints Megnis
Ints Megnis

RVS volejbolistes Baltijas līgas spēlē uzvar "miLATss"
RVS treneri Andrejs Odinokovs un Pāvels Seļivanovs. Foto: Rīgas Volejbola skola

"Rīgas Volejbola skolas" (RVS) spēlētājas sestdien Baltijas līgas spēlē sievietēm ar rezultātu 3-1 (25:13, 26:24, 19:25, 25:18) savā laukumā pieveica Daugavpils "miLATss".

Andreja Odinokova un Pāvela Seļivanova trenētajām rīdziniecēm rezultatīvākā ar 20 punktiem bija Marta Kamēlija Levinska, kamēr ar 16 punktiem palīdzēja Irbe Andika Lazda. Tikmēr "miLATss" rindās labākā ar 11 punktiem bija Iveta Alehina.

Sestdien laukumā izgāja arī trešā turnīrā spēlējošā Latvijas komanda "Jelgava"/LLU, kas savā laukumā ar 3-1 (17:25, 25:23, 25:15, 34:32) apspēlēja Lietuvas vienību Jonavas "KKSC-Achema". Šeit jelgavniecēm ar 21 punktu palīdzēja Līva Sola, kamēr 16 punktus savāca Madara Nemme.

Pēc trim spēlētām kārtām turnīra līdere ar septiņiem punktiem ir Igaunijas vienība TU/"Bigbank", tai ar sešiem punktiem seko RVS, kamēr "miLATss" un "Jelgava"/LLU nopelnījušas pa četriem punktiem.

Šosezon Baltijas līgā spēlē trīs Latvijas komandas, kuras paralēli sacenšas arī Latvijas čempionātā ar desmit komandu līdzdalību.