Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Rīgas Volejbola skola/LU uzvar igaunietes Baltijas līgā

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Rīgas Volejbola skola/LU uzvar igaunietes Baltijas līgā
Foto: RVS/LU.

Vakar Baltijas sieviešu volejbola līgā Rīgas Volejbola skola (RVS)/Latvijas universitāte (LU) izbraukumā trijos setos pieveica “TalTech/Tradehouse” no Igaunijas.

RVS/LU, kas līdzšinējās sešās spēlēs bija panākusi neizšķirtu bilanci, proti, trīs uzvaras un trīs zaudējumi, tikās ar turnīra tabulas pašā lejasgalā atrodošos “TalTech/Tradehouse”. Lai arī rīdzinieces bija favorītes un guva panākumu trijos setos, tomēr uzvara tik viegli nenāca, jo divos setos no trim pretinieces izdevās uzveikt ar divu punktu pārsvaru.

RVS/LU pārliecinoši un stabili nospēlēja tikai 2.setā, kur nevienu brīdi neradās šaubas par uzvarētāju – 25:16. Savukārt pirmajā un trešajā setā Latvijas komandai izdevās uzvarēt attiecīgi ar 28:26 un 25:23, kaut arī pēdējā setā rīdzinieces bija zaudētājos ar 6:12 un 18:20.

Rezultatīvākā mūsu komandas rindās bija Vlada Pridatko (19 punkti), bet Kristīne Kramēna un Adelīna Gerliņa guva attiecīgi 11 un 10 punktus.

Šī bija RVS/LU ceturtā uzvara septiņās spēlēs, kamēr mājiniecēm sešās spēlēs tā arī nav izdevies tikt pie panākuma. RVS/LU 12 komandu konkurencē atrodas 7.vietā. No Latvijas komandām augstāk ir tikai VK “Jelgava”, kam septiņās spēlēs ir piecas uzvaras.