Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Baltijas līgā Latvijas volejbolistes savos laukumos spēlēs pret līderēm, volejbolisti viesosies Igaunijā

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Baltijas līgā Latvijas volejbolistes savos laukumos spēlēs pret līderēm, volejbolisti viesosies Igaunijā
Foto: Latvijas Volejbola federācija.

Baltijas Vīriešu volejbola līgā (BVVL) nedēļas beigās pa divām spēlēm Igaunijā aizvadīs SK “Jēkabpils Lūši” un “Ezerzeme”/DU vienības, bet “Optibet” Baltijas Sieviešu volejbola līgā (BSVL) četras Latvijas komandas savā laukumā kopā aizvadīs sešas cīņas ar trīs pirmās vietas turnīra tabulā ieņemošajām komandām.

BVVL pa divām spēlēm izbraukumā aizvadīs SK “Jēkabpils Lūši” un “Ezerzeme”/DU. Sestdien jēkabpilieši spēlēs ar “Parnu VK”, bet svētdien Tallinā ar “Selver/TalTech”. Apgrieztā secībā ar abām šīm komandām tiksies Daugavpils komanda.

“Lūši” pirmajā aplī abām šīm komandām savā laukumā zaudēja trijos setos, kamēr daugavpilieši Tallinas komandai atņēma vienu setu, bet Pērnavas klubu uzvarēja četros setos.

Citā spēlē Edvarta Buivida pārstāvētā “Barrus/Voru VK” savā laukumā uzņems čempioni Tartu “Bigbank”.

Septiņu komandu turnīrā septiņās spēlēs 18 punktus ir nopelnījusi “Bigbank”, 15 punktus – Eduarda Stieģeļa pārstāvētā “Selver/TalTech”, bet 11 punktus – “Barrus/Voru VK”. Jūrmalas vienība ar desmit punktiem astoņās spēlēs ir ceturtā, jēkabpilieši ar deviņiem punktiem sešās cīņās ir piektie, bet daugavpilieši ar sešiem punktiem sešās cīņās – sestie.

Grūts uzdevums, kaut arī savā laukumā, gaida visas četras “Optibet” Baltijas Sieviešu volejbola līgas (BSVL) Latvijas komandas, jo pretinieces ieņem trīs pirmās vietas līgā un katrs uzvarēts sets jau būs ieguvums.

Rīgas komandas RVS/LU un RSU/MSĢ mājas spēlē tiksies ar abām Lietuvas komandām – pašreizējo čempioni “Kaunas-VDU” un pērno bronzas medaļnieci Jonavas “Aušrine”. Savukārt Tallinas “TalTech/Tradehouse” ambīcijas un pretenzijas ne tikai uz trešo vietu turnīra tabulā secīgi pārbaudīs “SuFA klubs”/DU un VK “Jelgava”. Spēli VK “Jelgava” pret “TalTech/Tradehouse” 6.novembrī varēs vērot Best4sport televīzijas kanālā, ziņu portālā Delfi kā arī Volejbols Latvija YouTube kanālā.

Visas trīs vieskomandas ne reizi šajā sezonā nav zaudējušas, Jonavas un Kauņas komandām četrās spēlēs zaudējot tikai pa setam, bet Tallinas vienībai vienu setu zaudējot trijos mačos.

10 komandu konkurencē deviņi punkti četrās cīņās un ceturtā vieta ir RVS/LU, septiņi punkti un piektā vieta – RSU/MSĢ vienībai, divi punkti trīs cīņās un astotā vieta – “SuFA klubs”/DU, bet viens punkts pēc trim spēlēm un devītā vieta – VK “Jelgava”.

Kalendārs

BVVL

05.11. 19.00 ”Parnu VK” – SK “Jēkabpils Lūši”
05.11. 19.30 Tallinas ”Selver/TalTech” – ”Ezerzeme”/DU

06.11. 17.00 Tallinas ”Selver/TalTech” – SK “Jēkabpils Lūši”
06.11. 17.00 ”Parnu VK” – ”Ezerzeme”/DU

BSVL

05.11. 18.00 RVS/LU – “Kaunas-VDU”
05.11. 18.00 RSU/MSĢ – Jonavas “Aušrine”
05.11. 18.00 “SuFA klubs”/DU – Tallinas “TalTech/Tradehouse”

06.11. 14.00 VK “Jelgava” – Tallinas “TalTech/Tradehouse”
06.11. 15.00 RSU/MSĢ – “Kaunas-VDU”
06.11. 16.00 RVS/LU – Jonavas “Aušrine”

Izmantotie resursi:
Home - Volejbols

     [+] [-]

, 2022-11-04 21:27, pirms 2 gadiem
Kādas muļķības sarakstītas rvs jauzvarav jonavu,un Jelgavai taltech .Daugavpils arī var labi nocīnīties ar Tech. Vispār vajag kaut nedaudz saprast par ko raksti.ne tika tabulā skatīties