Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Puķītis: "Spējām nodemonstrēt raksturu, pieci punkti šajās spēlēs ir ļoti daudz"

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Puķītis: "Spējām nodemonstrēt raksturu, pieci punkti šajās spēlēs ir ļoti daudz"
Foto: LVF.

izcīnītajām divām uzvarām pār spēcīgajām Pērnavas un Tallinas komandām “Ezerzeme”/”Daugavpils Universitātes” galvenais treneris Rihards Puķītis neslēpa, ka pieci punkti šajās spēlēs ir ļoti daudz un ka spēlētāji spējuši nodemonstrē raksturu.

Iepriekš ziņojām, ka "Ezerzemes”/DU volejbolisti sestdien reabilitējās par neveiksmīgo sezonas sākumu, izbraukumā ar 3-2 (16:25, 25:27, 25:21, 28:26, 15:12) pieveicot vienu no spēcīgākajām Igaunijas komandām Pērnavu, bet svētdien daugavpilieši otrajā savstarpējā cīņā pēc kārtas Tallinas "Selver/TalTech" klubu pārspēja ar 3-1 (25:15, 25:23, 15:25, 25:23).

“Sestdien pēc pirmā zaudētā seta un smagā otrā seta nodemonstrējām raksturu. Puiši saņēmās. Šodien pirmajos divos setos puiši cīnījās ar uguntiņām acīs, trešajā bija neliels atslābums, jo laikam par daudz emociju bija atstāts pirmajos divos setos. Savukārt ceturtajā setā uzvarējām visās saspringtās situācijās. Izdevās izvilkt bumbas aizsardzībā un pēc tam iesist uzbrukumā, kas deva lielu emocionālo lādiņu. Puiši kļuva sportiski nikni un uzlaboja savu sniegumu. Pretiniekiem neapturams bija Viljamss, kurš sasita mūsu laukumā visas grūtās bumbas. Darījām pret viņu blokā un aizsardzībā, ko varējām, blokā reizēm nedaudz kļūdījāmies, un viņš atrada spraugu, taču mača iznākums priecē,” par nedēļas nogali Igaunijā saka “Ezerzeme”/DU galvenais treneris Rihards Puķītis.

“Viens no panākumu ieročiem bija diezgan stabilā serve. Pēc tam bija vieglāk spēlēt blokā un aizsardzībā. Uzvaras bija komandas darbs. Komandas saspēle gan vēl top, un tā var būt labāka, bet tā ir labāka ar katru spēli,” paslavē Puķītis.

“Pieci punkti šajās spēlēs ir ļoti daudz. Ir ļoti svarīgi tagad ierakstīt punktus turnīra tabulā šādās spēlēs izbraukumā, jo nez vai otrajā un trešajā aplī tāda iespēja vēl būs. Turklāt “Selver x TalTech” gaida papildinājumu,” uzsvēra Puķītis.

“Jāizsaka komplimenti “Robežsardze/Rīga” komandai par šodienas uzvaru Tartu,” pēc uzvaras Tallinā ar uzslavām tautiešiem neskopojās Puķītis. “Kaut arī “Bigbank” daži līderi nespēlēja un sastāvs tika variēts, Tartu vienībai rezervisti nav neko daudz vājāki par pamatsastāvu. Pelnīta uzvara rīdziniekiem. Ja kāda komanda Baltijas līgā var uzvarēt Tartu, tā ir laba komanda.”

Izmantotie resusi:
Home - Volejbols