Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Aizporiete atstāj LVF ģenerālsekretāres amatu, šo pozīciju uz laiku uzņemas Timermanis

Rolands Eliņš

Aizporiete atstāj LVF ģenerālsekretāres amatu, šo pozīciju uz laiku uzņemas Timermanis
Kaspars Timermanis. Foto: LVF

Sākot ar 1. jūniju, Latvijas Volejbola federācijas (LVF) ģenerālsekretāres amata pienākumus beigusi pildīt Gunta Aizporiete. Līdz brīdim, kad konkursa ceļā tiks atrasts jauns ģenerālsekretārs, amata pienākumu izpildītājs būs LVF valdes loceklis Kaspars Timermanis, informē federācija.

LVF prezidents Jānis Buks pateicies Guntai Aizporietei par amatā pavadīto laiku un tajā sasniegto: “Liels paldies Guntai! Tas ir milzu darbs, ko viņa ir veikusi šajā Covid-19 apzīmogotajā laikā. Neraugoties uz izaicinājumiem, Latvijas volejbolā pērn bija daudz notikumu – Jūrmalā aizvadīts Eiropas čempionāts pludmales volejbolā, pirmo reizi vēsturē Latvijas U-17 puišu izlase kvalificējās Eiropas čempionāta finālturnīram un pieaugušo izlase pēc liela pārtraukuma iekļuva Eiropas meistarsacīkšu labāko komandu vidū. Trīs zvaigžņu balvas pasākumā 2020. gadā par gada sporta komandu tika atzīta Latvijas vīriešu volejbola izlase, bet par gada sporta federāciju kļuva Latvijas Volejbola federācija. Esam uz pareizām sliedēm.”

Jānis Buks min, ka Guntas Aizporietes vadībā, federācijas attīstībā ielikti spēcīgi pamati. Nākamā ģenerālsekretāra vadībā LVF iecerējis mainīt uzsvarus un vairāk attīstīt jomas, kurām šobrīd nav izdevies pievērst nepieciešamo uzmanību. LVF vēl Guntai Aizporietei panākumus arī turpmākajā profesionālajā darbībā.

Par ģenerālsekretāra pienākumu izpildītāju uz laiku iecelts LVF valdes loceklis Kaspars Timermanis, kurš šajā amatā bijis arī iepriekš. Līdz 1. jūlijam federācija plāno izveidot atlases komisiju, izvērtēt kritērijus nākamajiem amata kandidātiem un jūlijā izsludināt atklātu konkursu.

Izmantotie resursi:
Izmaiņas LVF vadībā – ģenerālsekretāra amatu uz...

  +1 [+] [-]

, 2021-06-03 20:36, pirms 3 gadiem
Interesanti liekas divi jautājumi:
1. Ja jau bijām uz pareizajā sliedēm,vai tiešām jāmaina ģenerālsekretārs?
2. Kas tie par uzsvariem un jomām, kurām nav pievērsta nepieciešamā uzmanība?

     [+] [-]

, 2021-06-04 09:24, pirms 3 gadiem
Izklausās kaut kā vairāk nekā dīvaini. Ja kā aiziešanas iemesls būtu minēti ģimenes apstākļi vai citi izaicinājumi, vēl varētu saprast. Bet te saldas uzslavas, bet tomēr meklēs jaunu...