Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Celitāns: "Spēlējam ātru volejbolu, kas patīk arī man"

Jānis Celmiņš

Celitāns: "Spēlējam ātru volejbolu, kas patīk arī man"
Gundars Celitāns
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

"Komandas cēlājs ir no Turcijas izlases, viņam patīk spēlēt ātri un tas ir tas volejbols, kas patīk arī man," sarunā ar portālu Sportacentrs.com atzīst Latvijas volejbola izlases līderis Gundars Celitāns, kura pārstāvētā "Ziraat Bank" komanda piektdien aizvadīja pēdējo pārbaudes spēli pirms Turcijas čempionāta pirmās spēles.

Savu pēdējo pārbaudes spēli gatavojoties Turcijas volejbola čempionātam šodien aizvadīja Gundara Celitāna pārstāvētā "Ziraat Bank" komanda, apspēlējot vienu no Bulgārijas čempionāta komandām.

Portālam Sportacentrs.com izdevās sazināties ar Gundaru Celitānu, lai noskaidrotu kā Latvijas izlases līderis iedzīvojies Turcijā. "Komandā esmu iejuties labi, ar treniņu apstākļiem un komandu kopumā esmu apmierināts. Arī par treneriem varu teikt tikai tos labākos vārdus – komandu vada Argentīnas treneri, abi ir ļoti zinoši. Par dzīvi Turcijā nevaru sūdzēties. Komanda piešķīrusi man četristabu dzīvokli un mašīnu, arī treniņu zāle nav tālu, viss kārtībā."

Gatavojoties sezonai komanda aizvadījusi četras pārbaudes spēles Itālijā, tiekoties ar trim A1 līgas klubiem un vienu A2 līgas komandu. "Pret "Trentino" zaudējām 0:3, taču rezultāti visos trīs setos bija ļoti līdzīgs. Arī Pēdas pārstāvētajai "Cuneo" komandai piekāpāmies 1:3, bet abās pārējās spēlēs uzvarējām," stāsta Celitāns.

Ar sevis parādīto sniegumu pārbaudes spēlēs spēlētājs ir apmierināts. "Komandā esmu iejuties, spēlēju daudz un pašam šķiet, ka pietiekami lietderīgi. Komandas cēlājs ir no Turcijas izlases, viņam patīk spēlēt ātri un tas ir tas volejbols, kas patīk arī man."

Pirmo spēli Turcijas čempionātā Latvijas volejbolista pārstāvētā komanda aizvadīs 10. oktobrī, kad izbraukumā tiksies ar Izmiras "Arkas" komandu.

  +2 [+] [-]

, 2009-10-02 22:00, pirms 15 gadiem
Pa kuru laiku Viņš pārvācās uz Turciju.. vēl nesen manuprāt spēlēja Lokomotīvē....

     [+] [-]

, 2009-10-03 14:51, pirms 15 gadiem
Kas vispār notiek Latvijā ar voleju?????Nekādu informāciju par līgām,kad sāksies,kas spēlēs???Volejbola mājaslapa vispār galīgs sūds.

     [+] [-]

, 2009-10-04 11:08, pirms 15 gadiem
interesanti, kas ir volejbola federācijas preses sekretārs, kuram itkā par to būtu jāatbild...