Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Petruševics: "Te viss ir augstākajā līmenī"

Jānis Celmiņš

Petruševics: "Te viss ir augstākajā līmenī"
Aivars Petruševics
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

"Mikroklimats komandas iekšienē veidojas lielisks, arī par treneri Nikola Matijaseviču varu teikt tikai to labāko," īsi pirms jaunās volejbola sezonas sākuma portālam Sportacentrs.com atzīst Latvijas izlases volejbolists Aivars Petruševics.

Gatavojoties jaunajai sezonai komanda kopumā aizvadījusi 11 pārbaudes spēles, svinot uzvaras visās. "Visas spēles sāku pamatsastāvā, varētu teikt, ka spēles aizvadīju diezgan veiksmīgi," stāsta Latvijas izlases otrā tempa uzbrucējs Aivars Petruševics, kurš aizvadītajā starpsezonu periodā noslēdza līgumu ar Francijas "Pro B" līgas klubu "Chaumont".

"Komandā esam trīs puses - Vadims Kardašs, es un franču spēlētājs Džuliāns Lavanjē. Pirmo pārbaudes turnīru savainojuma dēļ francūzis nespēlēja, bet tagad visu laiku rotējām sastāvā, lai visi tiktu iespēlēti.

Ar dzīvi Francijā Petruševics ir apmierināts. "Ar komandu esmu apmierināts. Gan komandas biedri, gan kluba vadība un treneris ir draudzīgi un izpalīdzīgi. Līdz ar to mikroklimats komandas iekšienē veidojas lielisks."

Uzslavas tiek arī kluba galvenajam trenerim Nikola Matijasevičam, kurš iepriekš strādāja "Cēsu Alus" komandā. "Par treneri savs iespaids bija radies jau Latvijā, kad varēju Nikola Matijaseviču varēju novērtēt Cēsu komandā. Tagad, kad esmu pavadījis pusotru mēnesi treniņos pie Nikola, varu teikt par treneri tikai tos labākos vārdus - labs volejbola speciālists. Vienmēr tiek savlaicīgi saplānoti treniņi uz priekšu ar precīzu darbības plānu, kas tiks darīts volejbola treniņos un svara zālē. Viss ir augstākajā līmenī."

Pirmo spēli Francijas čempionāta "Pro B" līgā komanda aizvadīs 9. oktobrī, kad savā laukumā uzņems "Lyon" komandu.

  -2 [+] [-]

, 2009-10-01 11:30, pirms 15 gadiem
Cik atceros, tad pagājušajā pavasarī daudzi volejbola "speciālisti" šo treneri sauca par klaunu un mudaku, jo viņš saņemot tikai lielo piķi un neko no volejbola nesaprot!!!
Laikam jau Aivariņš stāsta nepatiesību...

     [+] [-]

, 2009-10-01 13:45, pirms 15 gadiem
tas Nicola ir lielisks vecis un specs.... vietējie žuraļugas nolika puisi, jo tas redz 3 dienās neuztaisīja komandu...