Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Siļutins un Ivanovs trenējas kopā ar Ozolnieku komandu

Jānis Celmiņš

Siļutins un Ivanovs trenējas kopā ar Ozolnieku komandu
Jurijs Deveikuss (centrā)
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Lieliem soļiem tuvojas jaunā "Schenker" volejbola līgas jaunā sezona. Tai gatavošanos jau vairāk kā pirms nedēļas uzsākusi Ozolnieku komanda. "Komandu jaunajā sezonā papildinās Ingars Ivanovs un Aivars Siļutins," portālam eSports.lv atklāja Ozolnieku kluba galvenais treneris Jurijs Deveikuss.

Jau ziņojām, ka jaunajā "Schenker" volejbola līgas sezonā Latviju pārstāvēs trīs Latvijas klubi. Dalību līgā jaunajā sezonā pieteikuši klubi no Rīgas, Ozolniekiem un Daugavpils. Portāls eSports.lv raudzīja noskaidrot pēdējos jaunumus Ozolnieku kluba nometnē.

Komanda kopā trenējas jau desmit dienas, apstiprināja tās treneris Jurijs Deveikuss. "Vēl gan nav visi spēlētāji, kurus plānojam nestrādā komandas treniņos. Šobrīd Ozolnieku kluba treniņos piedalās Aivars Siļutins, Ingars Ivanovs, Ivo Baranovskis, Raimonds Vilmanis, Andrejs Jamrovskis, Pēteris Aukmanis, Andrejs Baburovs, kā arī vairāki jaunie volejbolisti."

Pagaidām nezinām kad sāksies čempionāts, zināms vien, ka Latviju līgā pārstāvēs trīs komandas," skaidro Deveikuss. Tāpat treneris atzīst, ka vēl nav zināms precīzs komandas nosaukums un vieta, kur komanda aizvadīs savas mājas spēles, viss atkarīgs no domes lēmumiem. "Mēs, protams, gribētu spēlēt Ozolniekos, bet pagaidām skaidrības nav."

Treneris pagaidām baidījās deklarēt komandas mērķus jaunajā sezonā, vien atzīstot, ka komanda cīnīsies par uzvaru katrā mačā. "Šobrīd nav skaidrs kurus spēlētājus mums izdosies piesaistīt, tāpēc konkrētus mērķus neminēšu. Mēs vienmēr esam cīnījušies par uzvarām katrā spēlē un domāju, ka šogad būs citādāk."

Treneris apliecināja, ka joprojām norit sarunas ar vairākiem spēlētājiem, kuri varētu papildināt komandu. Nākamajā sezonā komandā nebūs Konstantīna Serjapina, kurš šobrīd ārstē nopietnu rokas savainojumu. Tāpat Ozolnieku formā nākamsezona neredzēsim arī Edgaru Baiku (spēlēs Somijā), Vadimu Kardašu (spēlēs Francijā) un Viktoru Ceplīti, kurš pēc portāla eSports.lv rīcībā esošās informācijas esot nolēmis beigt karjeru.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-09-01 14:16, pirms 15 gadiem
Kura tad tur tā vērtība???
Raimis, Ivo un cerams Baburovam viss būs kārtībā ar rokām!!!

     [+] [-]

, 2009-09-01 16:05, pirms 15 gadiem
"Mēs vienmēr esam cīnījušies par uzvarām katrā spēlē un domāju, ka šogad būs citādāk." - vai tiešam domāts ka BŪS citādāk neviss NEBŪS ? ))

  +1 [+] [-]

, 2009-09-01 22:00, pirms 15 gadiem
"...Andrejs Jamrovskis, Pēteris Aukmanis, Andrejs Baburovs, kā arī vairāki jaunie volejbolisti."
nu gan aukmanis skaitās vecs. Laikam jaunākais viņš.

  +2 [+] [-]

, 2009-09-03 08:35, pirms 15 gadiem
Aukmanim pat nacionālajā līgā nav ko darīt!

     [+] [-]

, 2009-09-03 08:36, pirms 15 gadiem
Beidzot paņemiet normālas formas!

     [+] [-]

, 2009-09-03 14:25, pirms 15 gadiem
Ozhiem bija labas formas 2 sezonas atpakaļ, bez piedurknēm ar Olio uzrakstu laikam