Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Štāls: "Bijām pelnījuši uzvarēt"

Jānis Celmiņš

Štāls: "Bijām pelnījuši uzvarēt"
Austris Štāls
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

"Atkal iesākām slikti, viņi servēja labi un mēs nespējām pielāgoties. Kad pieradām, viss sanāca," pēc Latvijas volejbola izlases uzvaras pār Turcijas valstsvienību 2010. gada pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīra spēlē teica Latvijas izlases libero pozīcijas spēlētājs Austris Štāls.

Jau ziņojām, ka Latvijas izlase svētdien Roterdamā 2010. gada pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīra spēlē ar 3:1 guva virsroku pār Turcijas valstsvienību

Pēc uzvaras iespaidos dalījās Latvijas izlases libero pozīcijas spēlētājs Austris Štāls: „Bija gaidāms, ka spēle atkal sāksies nervozi. Atkal iesākām slikti, viņi servēja labi un mēs nespējām pielāgoties. Kad pieradām, viss sanāca. Arī viņiem nedaudz pazuda jauda un mēs to izmantojām. Esmu apmierināts ar spēli un, protams, arī rezultātu. Labi nospēlēja Koržeņevičs, tāpat arī pārējie. Uzskatu, ka bijām pelnījuši uzvarēt.”

Lūgts ieskatīties nākotnē un novērtēt pirmdienas (kad Latvijas izlasei pretī stāsies igauņi) spēles gaitu, Štāls atzina, ka viegli nebūs. „Noteikti būs vēl grūtāk, tomēr spēle, kuras likme būs augsta. Gan mums, gan igauņiem ir iespējas tikt tālāk un tas radīs saspringt gaisotni. Ja noturēsim uzņemšanu un paši uzservēsim stabili, tad mums ir labas cerības.”

Portāla eSports.lv un LVF speciālkorespondents Roterdamā: Jānis Celmiņš

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-06-01 00:30, pirms 15 gadiem
sarkanās formas nes uzvaru! neesam jau igauņi!

     [+] [-]

, 2009-06-01 00:33, pirms 15 gadiem
Gribētu dzirdēt ko saka abu izlašu treneri!

     [+] [-]

, 2009-06-01 00:40, pirms 15 gadiem
kemrausis rakstīja: Gribētu dzirdēt ko saka abu izlašu treneri!
nu ko gan treneri var TAADU pateikt? parastaas, nodraaztaas fraazes..
turaas chaliji..veiksmi pret igaunjiem