Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Šmēdiņš: "Ar tādu spēli mēs varam uzvarēt visus"

Jānis Celmiņš

Šmēdiņš: "Ar tādu spēli mēs varam uzvarēt visus"
Toms Šmēdiņš (pa kreisi)
Foto: www.volley.ee

"Labi servējām, darījām savu darbu aizsardzībā un blokā, aizvadījām labu spēli," pēc uzvaras par VK "Biolars / Ozolnieki" "Schenker" līgas 1/4 fināla sērijas otrajā spēlē portālam eSports.lv teica SK "ELVI / Kuldīga" spēlētājs Toms Šmēdiņš.

Jau ziņojām, ka "Schenker" volejbola līgas 1/4 fināla sērijas otrajā spēlē SK "ELVI / Kuldīga" izcīnīja uzvaru (3:0) pār VK "Biolars / Ozolnieki", tādejādi izlīdzinot rezultātu sērijā – 1:1.

Pēc spēles portālam eSports.lv īsu komentāru sniedza kuldīdznieks Toms Šmēdiņš. "Aizvadījām ļoti labu spēli, agresīvi servējām, darījām savu darbu aizsardzībā un blokā, arī servju uzņemšana bija ļoti labā līmenī. Trešajā setā viņiem izdevās nedaudz aizķerties, jo mēs pieļāvām pārāk daudz kļūdu servēs. Visu trešo setu viņi bija vadībā ar plus divi, plus trīs. Seta vidū Gata (Vanaga) vietā laukumā diagonāles pozīcijā uznāca Žeņa (Jevgēņijs Grimailovs), uzbrukumā noņēmāmies, labi uzservējām, nospēlējām aizsardzībā un vinnējām. Galotnē Vadims Kardašs trāpīja trosē un viņi nāca virsū un bļāva, ka esot bijis bloks, bet bloka tur nebija," pastāstīja Šmēdiņš.

Vaicāts, kurš uzvarēs "Schenker" līgā šosezon, Šmēdiņš atbildēja - "Domāju, ka noteikti nevinnēs "Selver". Ar tādu spēli kā šodien arī mēs varam uzvarēt jebkuru. Īstenībā kaut ko prognozēt ir neiespējami, visas komandas ir līdzīgas," secināja Šmēdiņš.

Jau svētdien pulksten 15.00 Kuldīgas Sporta centrā tiks izspēlēta trešā izšķirošā "Schenker" līgas 1/4 fināla spēle starp SK "ELVI / Kuldīga" un VK "Biolars / Ozolnieki".

  +2 [+] [-]

, 2009-03-01 12:35, pirms 16 gadiem
go go Kuldiiga lai shon veicaas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-03-01 20:00, pirms 16 gadiem
Lielīgie!!! Hāa ha zaudejaat un tagad varat sēdēt bikēs!!!