Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource542 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource542), Fid:2588, Did:0, useCase: 3

Video: Kalniņš izvēlas savu izlases divpadsmitnieku

Andris Liepa
Andris Liepa
Andrejs Siliņš uz sarunu aicināja bijušo Rīgas ASK ģenerālmenedžeri un basketbola notikumu komentētāju Ģirtu Kalniņu, ar kuram aicināja nosaukt savu Latvijas valstsvienības potenciālo sastāvu, kas varētu pārstāvēt mūsu zemi Rio olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā Belgradā.
Vērtējums: +2

  +2 [+] [-]

, 2016-04-06 12:20, pirms 8 gadiem
Šmita vērtējumam nepiekrītu, it sevišķi kur runa gāja par komandu, viņa komanda spēlēs ACB labāk kā Daira Bertāna Bilbao kas šķiet par ir ārpus play off zonas!

Un tas tikai pierāda ka nauda un budžeti uz laukuma nespēlē!!

Tā ir tāda nepareiza domāšana ar ko visus aplipinājis Ģenerālis!

     [+] [-]

, 2016-04-06 12:30, pirms 8 gadiem
Man jau liekas ka spiediens jau tagad tiek izdarīts jo visi eksperti runā var teikt tikai un vienīgi par spēli ar Serbiju, caur puķēm vai tieši, bet runā tikai par Serbiju! Neviens nerunā ne par Čehiju, ne Japānu!

     [+] [-]

, 2016-04-06 14:37, pirms 8 gadiem
vairāk vai mazāk varu piekrist. Taču kurš no šiem brašuļiem nosegs Veseliju? Patiešām, visiem jau domas spēlē pret serbiem, taču čehi arī gatavojas, un viņiem ir Barcelona saspēles vadītājs Satoranskis un Fenerbahche līderis Veselijs, kā arī tik pat rūdīts un saspēlēts sastāvs. Neredzu nevienu, kurš apturēs Veseliju.

     [+] [-]

, 2016-04-06 15:24, pirms 8 gadiem
Abi Šķēles vispār netika pieminēti...

     [+] [-]

, 2016-04-06 15:39, pirms 8 gadiem
manuprāt, ir nepareizi neiekļaut kandidātos Pašečņiku. Mums jau tā nav nominālo centru, bet cilvēks ar 2.20m augumu, kurš spēlē vienā no ACB līgas vadošajām komandām, kaut arī tikai 5 min pa spēli, ir nopelnījis būt vismaz kandidātos. Nedomāju, ka aizsardzībā par viņu labāki ir Meijeris, Zaķis un citi garie.

     [+] [-]

, 2016-04-06 17:30, pirms 8 gadiem
Calvin rakstīja: vairāk vai mazāk varu piekrist. Taču kurš no šiem brašuļiem nosegs Veseliju? Patiešām, visiem jau domas spēlē pret serbiem, taču čehi arī gatavojas, un viņiem ir Barcelona saspēles vadītājs Satoranskis un Fenerbahche līderis Veselijs, kā arī tik pat rūdīts un saspēlēts sastāvs. Neredzu nevienu, kurš apturēs Veseliju.
Veselijam ir trauma un nav zināms cik ilgi viņš būs ārā, katrā ziņā viņš šaubos vai būs savā "pik" formā!

  +1 [+] [-]

, 2016-04-06 17:31, pirms 8 gadiem
Calvin rakstīja: manuprāt, ir nepareizi neiekļaut kandidātos Pašečņiku. Mums jau tā nav nominālo centru, bet cilvēks ar 2.20m augumu, kurš spēlē vienā no ACB līgas vadošajām komandām, kaut arī tikai 5 min pa spēli, ir nopelnījis būt vismaz kandidātos. Nedomāju, ka aizsardzībā par viņu labāki ir Meijeris, Zaķis un citi garie.
Anžejam nav ne 2.20, ne svars, ne pieredze, tas viss būs, bet tagad nekā no tā nav! Uz tik īsu turnīru pieredzei būs ļoti liela nozīme!
restorāni Rīgā - saņem atlaides