Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Ozoliņa-Kovala: "Nākamais mērķis noteikti ir Latvijas rekords"

Jānis Pārums

Ozoliņa-Kovala: "Nākamais mērķis noteikti ir Latvijas rekords"
Sinta Ozoliņa-Kovala
Foto:Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

"Rīgas kausu" uzvarētāja šķēpmešanā Sinta Ozoliņa – Kovala, kura sacensībās sasniedza lielisku personisko rekordu (64.38), atklāja, ka viņai bijusi pārliecība, ka šķēps lidos tālu. Tāpat viņa jau izvirzījusi arī nākamos mērķus.

"Vēl nekad tik laba metienu sērija man vēl nebija bijusi, bet tas ir labs rādītājs, ja varu stabili mest pāri 60 metriem," sacīja Ozoliņa – Kovala. "Cenšos veidot savu izaugsmi. Kur slēpjas panākumu atslēga? Esmu izvērtējusi sevi, ieklausījusies vairāk savās sajūtās, nedaudz mainījusi savu dzīves uztveri – šī ir kopējā buķete, kas veido visu. Tiecos uz to, kas man ir vērtīgs. Ja nebūs nekādu mērķu un peldēsi pa dzīvi, tad nekas arī nesanāks. Ar katru gadu esmu izvērtējusi savas kļūdas, kaut ko pamainījusi, kas arī veicinājis izaugsmi."

"Man bija iekšēja pārliecība, ka varu mest tālu. Zināju, ka šajā sacensībās varbūt būs normatīvs, bet tas, ka personiskais rekords un tik labs skaitlis – tāds mērķis nebija, nedaudz pārsteidza," piebilda šķēpmetēja.

Jautāta, vai nākamais mērķis būs Latvijas rekords, Ozoliņa – Kovala atbildēja: "Noteikti. Ja sasniegts viens pakāpiens, tad var izvirzīt tālākus mērķus. Ja nolūks ir mest vēl tālāk, tad tas rezultātā dos arī Latvijas rekordu."

Nākamais starts Ozoliņai – Kovalai būs 6.jūnijā Dimanta līgas sacensības Romā (Itālija), kur pirmoreiz vēsturē startēs trīs latviešu šķēpmetējas, bez Sintas arī Latvijas rekordiste (64.51) Madara Palameika un Līna Mūze. "Rīgas kausu" uzvarētāja atzīst, ka savstarpējā konkurence noteikti motivē mest vēl tālāk: "Jebkura konkurence palīdz. Tāpat, kā es Madarai droši vien palīdzu uzlabot rezultātu, tāpat arī viņa man. Vēl ir arī Līna – var teikt, ka mēs viena otru mazliet paskubinām uz [labāku] rezultātu. "

     [+] [-]

, 2013-05-31 16:25, pirms 11 gadiem
Pavisam drusku pietrūka, bet metiens bija labs! Man pirmā doma bija, ka varbūt rekords, bet kad informators paziņoja to starpību.....

P.s. 8000