Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Skrējēji gatavojas Ogres novada sacensībām krosā

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Skrējēji gatavojas Ogres novada sacensībām krosā
Starta vieta kopīgajam treniņam un krosa skriešanas sacensībām būs pie dekoratīvās zīme "Ogre"
Foto: Inesis Babāns

9.oktobrī Ogres Zilajos kalnos notiks sacensības krosa skriešanā - "Ogres novada rudens kross kopā ar veikalu "Maratons"", bet jau šosvētdien visi interesenti varēs piedalīties kopīgā treniņā ar devīzi "Lai vietējie atkal ārzemniekus purvā neieved".

Koptreniņš notiks 2.oktobrī pulksten 11, pulcēšanās un starta vieta – Ogrē, netālu no Mālkalnes prospekta krustojuma ar Tīnūžu ielu. Koptreniņa laikā tiks iepazīta sacensību galvenā distance, kuras garums – 7 km.
Treniņa programmā:
1) informācija par sacensībām 9.oktobrī, mūsu atbalstītājiem (Ogres novada pašvaldību, veikalu "Maratons", "Fazer") un Ogres Zilajiem kalniem;
2) neliela iesildīšanās un 7 km distances veikšana lēnā treniņa režīmā (apmēram 6:30 min/km), atsildīšanās;
3) iespaidu un priekšlikumu uzklausīšana un apspriešana.
Treniņā apsolījuši piedalīties vairāki augstas klases vieglatlēti un arī sporta preču veikala "Maratons" pārstāvis, kuri varēs sniegt padomus par krosa skriešanu. Būs iespēja pieteikties sacensībām, aizpildot anketas (ko var izdarīt arī tagad mājaslapas BITFORIT AntiAttack angine sadaļā "Reģistrēšanās sacensībām"). Gaidām visus interesentus neatkarīgi no laika apstākļiem.
Sacensības krosa skriešanā notiks svētdien, 9.oktobrī, Ogres Zilajos kalnos. Starts un finišs turpat, kur pulcēšanās uz kopīgo treniņu - pie dekoratīvās zīme "Ogre".
Sacensībās paredzētas trīs distances:
1) 330 metru pašiem mazākajiem dalībniekiem, starts pulksten 10:30;
2) 2,8 km skolēniem līdz 12 gadu vecumam, starts pulksten 10:50;
3) 7 km galvenā distance, kas vīsies pa Ogres Zilo Kalnu takām un sportisti varēs izmēģināt pilnu distanču slēpošanas 5 km apli bezsniega apstākļos, starts pulksten 11:30.
Sacensības atbalstīt un par vērtīgām balvām parūpēties apsolījuši skriešanas sporta preču tirgotāji – veikals "Maratons", kā arī mūsu pastāvīgie atbalstītāji - "Fazer". Pasākums tiek organizēts ar Ogres novada pašvaldības un Ogres novada sporta centra atbalstu, tādēļ dalība 330 metru un 2,8 kilometru distancēs, savlaicīgi piesakoties, būs bezmaksas.
Sacensību nolikums, pieteikšanās un trašu shēmas no pieejamas Ogres Slēpotāju kluba mājas lapā BITFORIT AntiAttack angine
Sekojiet informācijai internetā un laikrakstā "Ogres Vēstis Visiem"!