Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Igaune: "Par rekordu nebiju domājusi"

Jānis Pārums

Igaune: "Par rekordu nebiju domājusi"
Laura Igaune
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas vesera metēja Laura Igaune pēc nedēļas nogalē labotā valsts rekorda (61.25) sniedza komentāru portālam Sportacentrs.com, atklājot, ka apstākļi šāda sasnieguma paveikšanai nudien nebija ideāli.

"Par rekordu nemaz nedomāju un sacensībām negatavojos. Ceturtdienas treniņā vēl mētāju smagos rīkus. Svaru zālē viss notiek nopietni, atpūtu neņemu, tāpēc tagad visi muskuļi ir sadzīti, sakrampēti, daži pat sāp. Ir nelieli savainojumi. Piektdienas rītā, kad treneris uzrakstīja, ka sacensības Ilinoisā, kur bija doma sākt sezonu, ir atceltas, es, protams, priecājos, bet viņš atrada, kur startēt. Par nelaimi starts bija sešos vakarā un vakaros man nepatīk mest. Protams, ASV tiesneši jau neiztika bez, atvainojiet, izčakarēšanas - sākumā dalībnieces salika vienā grupā, es arī tā sildījos, bet beigās izlēma, ka būs divas. Tātad man sevi bija jāuztur siltu pusotru stundu un pēc tam atkal jāsildās," sacīja Laura Igaune, liekot noprast, ka apstākļi nebija gluži piemēroti jauna Latvijas rekorda sasniegšanai.

Turklāt, kā uzsvēra vesera metēja, "laiks bija auksts, rokas nežēlīgi sala. Man patīk, ja nedaudz līst, jo tad ir slapjš aplis, ko es ļoti veiksmīgi izmantoju vai tad, kad ir karsts."

Nākotnes ieceres pagaidām Igaune neieskicēja, sakot, ka jāpagaida un tad jau redzēs vai kādu lielisku rezultātu izdosies sasniegt arī vasarā. "Man ir tikai 23 gadi, jāturpina tik iet uz priekšu. ASV esmu pielikusi spēka rādītājos, kas, protams, priecē. Vajadzētu arī palielināt svaru, jo 66 kilogrami ir par maz vesera metējai. Ja šeit [ASV] būtu arī mans treneris Vladimirs Kuzņecovs, vispār būtu ideāli."

Saistītie raksti:
Laura Igaune labo Latvijas rekordu vesera mešanā

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja