Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Ikaunieces treneris: "Uz augstvērtīgu rezultātu ir minimālas cerības"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Ikaunieces treneris: "Uz augstvērtīgu rezultātu ir minimālas cerības"
Laura Ikauniece olimpiskajās spēlēs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

Lauras Ikaunieces treneris Andis Austrups intervijā laikrakstam "Diena" atklāj, ka viņa audzēkne diezin vai nopietni pretendēs uz augstu vietu Eiropas telpu vieglatlētikas čempionātā (1.-3. martā Gēteborgā), jo mūsu pieccīņniece kādu laiku slimoja un nav savā labākajā sportiskajā formā.

Gatavošanās startam Gēteborgā nenoritēja tā, kā tika plānots. "Traki, jo cīnījāmies ar Latvijas aukstumu. Laura bija nedaudz apaukstējusies. Negaidījām, ka "Daugavas" sporta manēžā būs tik zem gaisa temperatūra," žēlojas treneris Austrups.

Ikaunieces sportiskā forma, visticamāk, nebūs tā labākā. "Atbildi uzzināsim Gēteborgā, taču izskatās, ka uz augstvērtīgu rezultātu ir minimālas cerības," saka treneris. "Vairākas vadošās daudzcīņnieces Gēteborgā nestartēs. Trijnieks būtu reāls, ja vien Laura nebūtu saaukstējusies. Kas gan to būtu domājis, ka Latvijas manēžās būs tik auksts."

Neskatoties uz minēto problemātiku, treneris nezaudē mērķtiecību. "Jācenšas uzrādīt iespējami labāko rezultātu. Vajadzētu būt tuvu Latvijas rekordam," sola Austrups. Sportistes personiskais rekords pieccīņā ir 4346 punkti, sezonas labākais rezultāts - 4296, bet Latvijas rekords ir 4463 punkti.

Kā jau ziņots, Eiropas telpu vieglatlētikas čempionātā plāno startēt deviņi Latvijas pārstāvji.

Izmantotie resursi:
Laikraksts "Diena"

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2013-02-28 13:16, pirms 12 gadiem
Nu vismaz siltumā varēs paskraidīt!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-02-28 18:21, pirms 12 gadiem
Kā jau ziņots, Eiropas telpu vieglatlētikas čempionātā plāno startēt deviņi Latvijas pārstāvji. Kas tas?
Jau vakar bija zināms, ka bez Staņislava nebrauks vēl vismaz divi sportisti!

     [+] [-]

, 2013-02-28 21:58, pirms 12 gadiem
Šis raksts ir blefs. Ikauniecei piemīt zināms talats, bet tam trenētājam tā nav. Uzdot jautājumus Austrupam par Ikaunieci ir tas pats ka uzdot jautājumus vai zirgs skries rīt vai nē.... Tas ir blefs. Ja meitene grib ko sasniegt sportā, viņai jāmeklē treneris. Nevis augstskolā Amerikā, bet treneris. Latvijā viņa tikai pazaudēs savu iespēju. Austrups nu nav nekāds treneris. Fizkultūras skolotājs - labs. Tas arī viss.

     [+] [-]

, 2013-02-28 22:09, pirms 12 gadiem
Ja Ikauniece grib ko sasniegt sportā, viņai steigšus jāsazinās ar zēnu, kurš ir daudzcīņas treneris Britu salās. Nešaubīgi, tas viņai palīdzēs. Viņa varētu kļūt par labu atlēti....

     [+] [-]

, 2013-02-28 22:14, pirms 12 gadiem
Es pat būtu ar mieru viņai palīdzēt. Man simpatizē ši meitene..... kautkas tur varētu sanākt sportā.

     [+] [-]

, 2013-02-28 22:22, pirms 12 gadiem
Pie kam, vieglatlēti ( Austrups gan tur nebija pie teikšanas ) noraka labu skriešanas manēžu Rīgā, Grostonas ielā. Vieglatlētiem vajag iedot riktīgi pa d...su, lai savācas. Zālitis tas nav un nekad nebūs, jo ...... mīkstais.

     [+] [-]

, 2013-02-28 22:48, pirms 12 gadiem
Ja pat es gribētu kādu Latvijas treneri aizsūtīt pastrādāt kopā ar Bolta treneri, man nav nevina no Latvijas. Man ir zināms Rudišas treneris. Vienīgais no Latvijas kandidāts būtu Sannikovs. Spēka veidos no Latvijas būtu labs treneris - Gailītis. Īsti pat nav neviena jauna, ko Šmerļa blefotāju kantoris būtu sagatavojis pat Latvijas vieglatlētikas attīstībai.... Fizkultūriešu pa pilnam, bet neviena trenera ar talantu!!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-02-28 22:55, pirms 12 gadiem
Ja pat es gribētu kādu Latvijas treneri aizsūtīt pastrādāt kopā ar Bolta treneri, man nav nevina no Latvijas. Man ir zināms Rudišas treneris. Vienīgais no Latvijas kandidāts būtu Sannikovs. Spēka veidos no Latvijas būtu labs treneris - Gailītis. Īsti pat nav neviena jauna, ko Šmerļa blefotāju kantoris būtu sagatavojis pat Latvijas vieglatlētikas attīstībai.... Fizkultūriešu pa pilnam, bet neviena trenera ar talantu!!!! Ar ko vispār tas iestādījums Šmerlī nodarbojas?

     [+] [-]

, 2013-02-28 22:57, pirms 12 gadiem
sasperjods rakstīja: Priekš kam to Kuldīgas menēžu cēla
ne jau Kuldīgas bērniem kur pa matračiem palēkāt...
Kuldīgas manēža ir medus kūka mēsla vidū. Tā ir izmantojama tikai bērniem un jauniešiem, kuriem patīk pa madračiem palēkāt. Sacīkstes tur var rīkot. Nav ne vainas. Bet trenēties nav nekādas jēgas, jo bez tā angāra, nekā cita tur nav.

     [+] [-]

, 2013-02-28 23:03, pirms 12 gadiem
Maksāt par viesnīcu 40 latus pa dienu, bez kvalitatīvas ēšanas jābūt debīlasm. Pie kam bez atjaunošanās procedūrām, bez iespējām pat paskriet ārpus tā angāra. Tas ir farss. Tikai atzīmēšanās kādam, ka sporta komplekss ir uzbūvēts. Reāli, tas ir mēsls....

     [+] [-]

, 2013-02-28 23:07, pirms 12 gadiem
Var jau būt, ka latvieši ir izlepuši, tad cik, kad un kādi pasaules klases vieglatlēti ir bijuši uz treniņu procesu tai stadionā? Kaut vienu...... nosauciet???? Atbildi es zinu - NEVIENS!!!!! Kam tas mēsls vajadzīugs??????

     [+] [-]

, 2013-03-01 06:22, pirms 12 gadiem
Hahaha man reāli patīk lasīt Kaira komentārus