Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Uz 2013. gada Eiropas komandu čempionātu – pieci kandidāti

Jānis Pārums

Eiropas Vieglatlētikas asociācija (EAA) informējusi, ka uz 2013. gada Eiropas komandu čempionāta rīkošanu pieteikušās piecas pilsētas. EAA uzskata, ka tas ir pozitīvs un labs rādītājs.

Uz Eiropas komandu čempionāta organizēšanu pieteikušās: Braunšveiga Vācijā, Bidgošča Polijā, Geitsheda Lielbritānijā, Kijeva Ukrainā un Ostrava Čehijā. Tā kā Eiropas komandu čempionāts ir jaunas sacensības, EAA priecājas par valstu aktivitāti un vēlmi organizēt šo pasākumu. Rīkotājvalsts tiks noteikta nākamā gada maijā.

2011. gada Eiropas komandu čempionāts notiks Zviedrijas galvaspilsētā Stokholmā (18. un 19. jūnijā), bet 2012. gada čempionāts Somijas galvaspilsētā Helsinkos (27. jūnijs – 1. jūlijs). Pirmais komandu čempionāts notika 2009. gadā, Portugālē

Jāpiebilst arī, ka EAA savā kārtējā sanāksmē lēmusi, ka 2013. gada Eiropas čempionāts telpās notiks Zviedrijas pilsētā Gēteborgā.

Izmantotie resursi:
european-athletics.org
rusathletics.com