Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Skandalozi slaveno Semenju trenēs Mutola

Jānis Pārums

Skandalozi slaveno Semenju trenēs Mutola
Kastera Semenja
Foto: AFP/Scanpix

Skandalozi slaveno 2009.gada pasaules čempioni 800 metru skrējienā Kasteru Semenju (Dienvidāfrikas Republika) turpmāk trenēs trīskārtējā pasaules čempione šajā distancē Marija Mutola (Mozambika).

Semenja, kuru līdz šim trenēja Maikls Sems, nolēmusi mainīt treneri un turpmāk viņu trenēs olimpiskā čempione un trīskārtējā pasaules čempione Marija Mutola.

"Pēdējās četras nedēļas pirms pasaules čempionāta trenējos vienatnē un pirms devos uz Tegu, satiku Mariju Mutolu. Viņa man deva lieliskus padomus. Marija bijis mans elks kopš sāku skriet. Pēc pasaules čempionāta vaicāju vai Mariju nevēlētos kļūt par manu treneri un viņas atbilde bija pozitīva. Viņai bijusi gara un veiksmīga karjera, Marija man būs lieliska skolotāja," sacīja Semenja.

Mutola savukārt atzina: "Trenēt Kasteru man ir liels izaicinājums. Viņa ir jauna un lieliska vieglatlēte, kas jau sasniegusi labus rezultātus. Daudz vieglāk ir nokļūt virsotnē nekā tajā noturēties. Gribu ar savu pieredzi viņai palīdzēt."

Izmantoti resursi:
iaaf.org

     [+] [-]

, 2011-10-26 00:16, pirms 13 gadiem
Gan divi veči atradīs kopīgu valodu un rezultāties ies uz augšu!